Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)-DENİZLİ'nin Çameli ilçesinde yüksek faizle borç vererek tefecilik yaptıkları belirlenen 3 şüpheli, tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çameli ilçesinde düzenledikleri operasyonla, vatandaşlara yüksek faizle borç verip, borçların ödenmesine rağmen senetleri iade etmeyerek icra takibi başlattıkları ve tehditle para istedikleri öne sürülen 3 şüpheliyi, operasyonla gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda çek, senet, takip dosyası ve doküman ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 'tefecilik ve yağma' suçlarından adliyeye sevk edilen isimleri açıklanmayan 3 şüpheli, mahkemece tutuklandı.DHA-Güvenlik Türkiye-Denizli / Çameli Deniz TOKAT

        2021-01-16 17:56:06

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa