Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’nin Buldan ilçesinde korona virüsten hayatını kaybedenlerin taşındığı iddia edilen tabutlar, koruyucu kıyafetler Denizli Valiliği ile Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından çevrenin ve vatandaşların sağlığı için ekipler tarafından imha edildi.

        Olay, Buldan ilçesi Yeni Mahallesinde sanayi bölgesi çıkışında Meyere yolunda meydana geldi. İddialara göre, korona virüsten hayatını kaybeden vatandaşların taşındığı tabutlar ve görevlilerin kullandığı korucu kıyafetler yol kenarına atılmıştı. Yerel ve ulusal basında yer alan haberlerin ardından harekete geçen Denizli Valiliği ile Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından imha çalışması gerçekleştirildi.

        Tehlike oluşturan tabutlar yakılarak imha edildi

        Yol kenarında bulunan boş tabutlar ve koruyucu kıyafetlerin cenaze işlemleri sırasında kullanıldığı ve imha edilmediği için tehlike oluşturduğundan dolayı bölgeye gelen ekipler tarafından yakılarak imha edildi. Korona virüs tedbirleri devam ederken, vatandaşlar bu görüntünün ciddi bir tehlike oluşturduğunu söylemesi üzerine çevrenin ve vatandaşların sağlığı için Denizli Valiliği ile Denizli Büyükşehir Belediyesi bölgede imha etmesinin ardından temizlik çalışması gerçekleştirdi. Valilik ve Büyükşehir Belediyesi tarafımdan sorumlular gerekli uyarıların yapıldığı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa