Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol NBA Cedi Osman Washington Wizards maçında tepki çekti - Basketbol Haberleri

        Eurobasket 2017’de Türkiye formasıyla bireysel olarak başarılı bir turnuvageçiren Cedi Osman, ardından Cleveland Cavaliers’ın hazırlık kampına katılmıştı. Yeni takımıyla Washington Wizards’a karşı çıktığı hazırlık karşılaşmasında performansıyla dikkat çeken Cedi, buna karşın karşılaşma esnasında yaptığı hareketle tepki topladı.

        102-94 yenildikleri karşılaşmaya ilk 5’te başlayan ve ilk çeyrekte önce ribaundu alıp ardından Jeff Green’e enfes bir pas atan 22 yaşındaki yıldız basketbolcu, ikinci periyodun bitimine 4 dakika 34 saniye kala centilmenlik dışı bir harekette bulundu.

        Hızlı hücuma çıktıkları esnada yerde kalan rakibini gören Cedi Osman, buna rağmen topu sürmeye devam etti. Alley-oop pasıyla sayıyı kazandıran Cedi, seyircilerden tepki gördü. Sosyal medyada da bazı kullanıcılar başarılıbasketbolcuyu yaptığı davranış nedeniyle eleştirdi.

        ‘ONU ÇOK BEĞENİYORUM’

        Sergilediği başarılı oyunla alkış alan Cedi, maçı 6 sayı, 5 ribaund, 6 asist, 1 top çalma ve 1 blokla tamamladı.

        Karşılaşmanın ardından oyuncusuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cleveland Coachu Tyronn Lue, “Cedi gerçekten çok zeki bir oyuncu. O’nu çok beğeniyorum.O’nunla sürekli konuşuyoruz. Savunma yapmayı ve pozisyon yaratmayı biliyor. Bazı hatalar yapabilir. Bu işin bir parçası. Zamanla daha iyi olacak” şeklinde konuştu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa