Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa SUİÇMEZ/ÇANAKKALE, (DHA)ÇANAKKALE´de, koronavirüs tedbirler kapsamında kapatılan kordon boyu, normalleşme adımları çerçevesinde bugün tekrar açıldı. Vatandaşlar kordona akın ederken, sosyal mesafe kuralına uyulmadığı görüldü.

        Koronavirüs salgını nedeniyle Çanakkale'de de 2 ay önce kapatılan kordon boyu, polis bariyerlerinin kaldırılmasının ardından normalleşme adımları çerçevesinde bugün tekrar açıldı. Kordona akın eden vatandaşlar sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak, güneşli havanın tadını çıkardı.

        Kordonda eşi ile birlikte yürüyüş yapan Kürşat Demirel, "Gerçekten bu süreç zorlu geçti. Bizim gibi ara yaş grubuna sıkıntı olmadı. Kordon boyu Çanakkale'nin en önemli yeri, bizim de gezip dolaşabileceğimiz bir yer. İki ay sonra ilk defa eşimle beraber kordonda yürüyelim dedik" dedi.DHA-Genel Türkiye-Çanakkale / Merkez Mustafa SUİÇMEZ

        2020-05-30 15:46:40

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa