Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuz YILMAZ / İNEGÖL(Bursa), (DHA) TFF 2'nci Lig ekiplerinden İnegölspor, teknik direktör Osman Özdemir ile anlaştı.

        Göreve gelen İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ve yeni yönetimi ilk olarak mevcut teknik teknik direktör Murat Yoldaş ile yollarını ayırarak Osman Özdemir ile anlaştı. Kulüp tesislerinde düzenlenen toplantıda teknik direktör Osman Özdemir 2 yıllık imzayı attı.

        "İNEGÖLSPOR BAŞARILI GÜNLERİNE DÖNECEK"

        İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, "Murat hocamızla yollarımızı ayırdık. Osman hocamızla anlaştık. İnegölspor inşallah eski başarılı günlerine dönecek. Hayırlı olsun. Gençlerimize önem vereceğiz" dedi.

        "BAŞARILI OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

        Teknik direktör Osman Özdemir ise yaptığı açıklamada, "Yabancısı olmadığım bir takıma geldim. Daha önce çalıştığım takımda olmaktan mutluyum. 2 yıllık bir anlaşma sağladık. İnşallah başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. İnegölspor'un daha başarılı olabilmesi için çalışma yapacağız. Yeni bir yapılanma yapacağız" diye konuştu.DHA-Spor Türkiye-Bursa / İnegöl Yavuz YILMAZ

        2020-08-14 18:09:40

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa