Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA) - TFF 2'nci Lig ekiplerinden İnegölspor'da yönetim, şampiyonluk primini belirledi.

        Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "İnegölspor'umuzu hak ettiği yere getirmek için canıgönülden mücadelelerine defalarca şahit olduğumuz teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimizin şampiyonluk primi 1 milyon 500 bin TL´dir. Camiamıza saygı ve sevgi ile duyurulur" ifadelerine yer verildi.

        Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı karar neticesinde İnegölspor, Play-Off ilk maçında lig ikincisi Manisa Futbol Kulübü ile eşleşti. İnegölspor, Manisa temsilcisini elediği takdirde Sancaktepe Futbol Kulübü Hekimoğlu Trabzon maçının galibiyle karşılaşacak. İnegölspor bu maçı da kayıpsız geçerse Kırmızı Grup eşleşmelerini geçen takım ile final müsabakasını oynamaya hak kazanacak.

        Play-Off müsabakaları 20-28 Temmuz tarihleri arasında tek maç eleminasyon sistemine göre Antalya´da oynanacak.DHA-Spor Türkiye-Bursa / İnegöl Yavuz YILMAZ

        2020-07-10 16:00:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa