Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Semih ŞAHİNHuzeyfe ÖZDEMİR/BURSA, (DHA)BURSA'da, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde, cadde ve meydanlar boş kaldı. Şehir merkezindeki sessizlik, dronla havadan görüntülendi.

        İçişleri Bakanlığı'nca alınan karar ile 15 kentte sokağa çıkma kısıtlaması, gece yarısından sonra başladı. Yasak kapsamındaki illerden biri olan Bursa'da, Kent ve 15 Temmuz Demokrasi meydanları, Heykel Atatürk Caddesi ve Acemler gibi kentin önemli noktaları boş kaldı. Polis ekipleri ise kentin farklı bölgelerinde kontrol noktaları oluşturdu. Araçlarıyla kontrol noktalarında durdurulan sürücülerin izin belgeleri kontrol edilirken, kısıtlamayı ihlal eden vatandaşlara ise ceza kesildi. Kentteki boş meydan ve caddeler dronla havadan görüntülendi.DHA-Genel Türkiye-Bursa / Merkez Semih ŞAHİN-Huzeyfe ÖZDEMİR

        2020-05-30 12:09:06

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa