Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Ajanda Salı Bu hafta ne yapsak? (26 Haziran 2018)
        • 1

          Bu sene 25. yılını kutlayan İstanbul Caz Festivali’nin görkemli açılış konseri, nesiller boyu birbirinden farklı renklere, tınılara bürünen Türkiye cazının geniş yelpazesine atıfta bulunacak. Türkiye caz tarihinin kilometre taşları olan Ali Perret, Ateş Tezer, Ayşe Gencer, Ayşegül Yeşilnil, Ayşe Tütüncü, Deniz Dündar, Emin Fındıkoğlu, Kerem Görsev, İlham Gencer, Neşet Ruacan, Nezih Yeşilnil, Nilüfer Verdi, Okay Temiz, Önder Focan, Sibel Köse, Şenova Ülker, Tuna Ötenel, Volkan Hürsever, Yahya Dai gibi solistler, besteciler ve topluluklardan oluşan bir yıldızlar geçidi Kamil Özler şefliğindeki TRT Hafif Müzik ve Caz Orkestrası’nın da eşlik ettiği çeşitli parçalarla, sahnede bir araya gelecek. ‘25. Yılda Nesiller Boyu Türkiye Cazı’ konseri Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleşecek

        • 2

          Alonisma Meets Carlomaria Nartoni konseri 21.30’da Nardis Jazz Club sahnesinde

        • 3

          Nikki Beach Bodrum, kadınlara özel indirimler, ücretsiz kokteyller ve sürprizleriyle her salı gün batana kadar dans etmek ve eğlenmek isteyen kadınları Ladies Tuesdays’e bekliyor.

        • 4

          Pop müziğin ünlü ismi Anastacia, Yalıkavak Marina Etkinlik Alanı’nda huzurlarda olacak. ‘The Evolution Tour 2018’ kapsamında gerçekleşecek konser 22.00’de.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa