Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Bomba iddia! Everton'da Cenk Tosun'un yeni hocası... - Futbol Haberleri

        Premier Lig'de yaptığı flaş transferlere rağmen beklentilerin uzağında bir performans sergileyen Everton'da menajer değişikliği gündeme geldi.

        Daily Mail'in haberine göre; Cenk Tosun'un formasını giydiği Everton'da menajer Sam Allardyce ile yollar sezon sonunda ayrılacak ve yerine Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Paulo Fonseca getirilecek.

        Bu hafta sahasında Crystal Palace'ı mağlup eden Everton, Premier Lig'deki son 10 maçında ikinci galibiyetini almıştı. Geleceği sorgulanan Allardyce, Cenk Tosun'uysa son üç maçtır yedek kulübesinde bekletiyor. (Goal)

        CENK TOSUN'A KÖTÜ HABER

        Öte yandanEverton Teknik Direktörü Sam Allardyce, takım küme hattından uzaklaşana kadar Cenk Tosun'u ilk 11 oynatmayacağını açıkladı.

        İşte Sam Allardyce’ın Cenk Tosun ile ilgili yaptığı o açıklama…

        ‘Tosun, Premier Lig’e uyum sağlamakta zorluk yaşıyor. Ocak’ta takıma dahil olan oyuncularda olan bir durum. Ligde sıkıntılı bir durumdayız. Ne zaman ligde güvenli sıralara yükseliriz, o zaman Cenk’i oyuna alıp neler yapabileceğini görebiliriz. Cenk’in gol atma konusunda yetenekleri açısından asla bir şüphem yok.

        Fakat bu golleri atabilecek kapasiteye gelmek, asıl zor olan bu. Ama dediğim gibi bizim için ilk öncelik Premier Lig’deki yerimizi sağlama almamız. O gün geldiğinde onu sahaya süreceğiz. Bu hafta sonunda Orta Doğu’da sıcka bir iklimde kampa gireceğiz. Bu ara onun kendini geliştirmesi için önemli bir fırsat. Kendisini çok çok iyi hazırlaması gerekiyor. Çünkü yağmur altında çamura batmış bir şekilde maç yaparken çok işine yarayacak.’

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa