Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Murat KÜÇÜK-Adnan KARABULUT/BOLU,(DHA)- BOLU´da, TEM Otoyolu´nda takibe alınarak durdurulan TIR´da yapılan aramada 1 kilo 782 gram metamfetamin ele geçirildi. Polis, uyuşturucu madde ile '175. Yıl' ve 'Evde kal Bolu' yazdı. 

        Bolu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul´a TIR içinde uyuşturucu madde taşındığı bilgisine ulaştı. TEM Otoyolu'nda TIR'ı durduran polis ekipleri, narkotik köpeği 'Sezar' ile arama yaptı. Aramada, 1 kilo 782 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. TIR şoförü V.T. (44) ve yanında bulunan A.T. (40) isimli kadın gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından V.T. ve A.T., 'Uyuşturucu madde ticareti' suçlaması ile adliyeye sevk edildi. Polis ekipleri ise ele geçirdikleri uyuşturucu madde ile Türk Polis Teşkilatı´nın 175´inci kuruluşunu belirten `175. Yıl' ve `Evde kal Bolu´ yazdı.  DHA-Güvenlik Türkiye-Bolu / Merkez Murat KÜÇÜK-Adnan KARABULUT

        2020-04-10 15:56:18

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa