Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta son dakika transfer haberleri! BJK'de Aboubakar çıkmazı! - Beşiktaş Haberleri
        • 1

          ABOUBAKAR ÇIKMAZI

          Teknik direktör Abdullah Avcı ile sözleşme imzalayan Beşiktaş transfer çalışmalarına başladı. Beşiktaş'a Portekiz ekibi Porto’da forma giyen Aboubakar’dan sürpriz bir teklif geldi. 27 yaşındaki Kamerunlu forvet, Beşiktaş yönetimine haber gönderdi.

        • 2

          Bu teklif üzerine Beşiktaş İkinci Başkanı Serdal Adalı, İspanya’ya gitti. Adalı, İspanya’da Aboubakar’ın menajeri ve Porto Kulübü yetkilileriyle görüştü. 2021’e kadar Porto’yla mukavelesi bulunan oyuncu için Beşiktaş, 2 milyon euro kiralama bedeli önerdi.

        • 3

          Ancak UEFA ile FFP anlaşmasından dolayı kadrosundaki futbolcuları elden çıkartarak gelir yaratmaya çalışan Porto, Militao (50 milyon euro) ve Felipe’yi (22 milyon euro) ardından da Marega’yı da satarak rahatlamak istiyor.

        • 4

          Portekiz temsilcisi, Marega’nın olası satış durumundan dolayı Aboubakar’ı kadrosunda tutmak istiyor.

        • 5

          BURAK YILMAZ SÜRPRİZİ

          Beşiktaş'ın yıldız golcüsü için İtalya’dan sürpriz bir iddia geldi. Serie A ekibi Sampdoria’nın, Burak Yılmaz’ın peşinde olduğu öne sürüldü.

        • 6

          DORUKHAN TAKİBİ

          Fransa maçına Merih Demiral’ı izlemek için gelen Juventus scoutları Dorukhan’ı da listeye aldı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun peşinde Almanya ve İspanya’dan da bazı kulüpler bulunuyor. Çok yüksek bir teklif gelirse, Dorukhan elden çıkarılacak.

        • 7

          SAĞ BEK HAMLESİ

          Gökhan Gönül’ün ilerleyen yaşı ve sık sık sakatlık yaşaması sebebiyle sağ bek transferi yapmak isteyen Beşiktaş, iki isim için harekete geçti. Siyah-beyazlı yetkililerin listesinde Antalyasporlu Nazım Sangare ile Başakşehir’den Junior Caiçara bulunuyor.

        • 8

          Bir sene daha sözleşmesi bulunan Sangare için yapılan pazarlıklar devam ediyor. Antalyaspor’un 5 milyon Euro istediği, siyah-beyazlıların ise bonservis bedelini 3 milyon Euro civarına düşürmeye çalıştığı öğrenildi.

        • 9

          SABALY HAREKATI

          Öte yandan Siyah-Beyazlılar, sağ bek için Fransız ekibi Bordeaux’nun 26 yaşındaki Senegalli oyuncusuna kancayı attı. Beşiktaş’ın, Fenerbahçe ve Napoli’nin de listesinnde olan Sabaly’nin transferini 3 milyon Euro'nun altında bitirmeye çalıştığı öğrenildi.

        • 10

          YASİN İÇİN 1 MİLYON EURO

          Beşiktaş yeni teknik direktör Abdullah Avcı’nın kadro derinliğini arttırmak için transferine onay verdiği Yasin Öztekin’in fiyatı el yaktı.

        • 11

          Göztepe, 32 yaşındaki kanat oyuncusu için 2 milyon euro talep ederken, Siyah-Beyazlılar’ın bu parayı fazla bulduğu kaydedildi. Başkan Fikret Orman’ın Göz-Göz’ün Başkanı Mehmet Sepil’le yaptığı görüşmede, “Yasin’e biz en fazla 1 milyon euro verebiliriz” dediği öğrenildi.

        • 12

          VLASİC PLANI ORTAYA ÇIKTI

          Beşiktaş'ın Nikola Vlasic planı ortaya çıktı. Siyah-Beyazlılar, geçen sezonu CSKA Moskova’da kiralık olarak geçiren Hırvat orta saha oyuncusu için vatandaşı Vida’yı da devreye soktu.

        • 13

          Kartal, Vlasic’in bonservisine 10 milyon Euro isteyen Everton’ı ikna için de formülünü belirledi. Siyah-Beyazlılar, Everton’da kalmak istemeyen Vlasic için İngiliz kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

        • 14

          AZUBUİKE OPERASYONU

          Beşiktaş’tan flaş bir hamle geldi... Siyah-Beyazlılar, Abdullah Avcı’nın takımda görmek istediği Azubuike için Pyramids FC’ye resmi teklif sundu. Alınan bilgilere göre Mısır kulübüne 4 taksit halinde 1 milyon 250 bin Euro’luk teklif yapıldı.

        • 15

          Nijeryalı ön liberoya da 4 yıllık sözleşme önerildiği belirlendi. 22 yaşındaki Azubuike, Fenerbahçe’nin de transfer listesinde yer alıyor. Beşiktaş yönetimi elini çabuk tutarak bu transferi bitirmeyi planlıyor.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa