Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika haberler: Beşiktaş 11 haftada zirveye tırmandı! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş, Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek üst üste dördüncü galibiyetini aldı ve puanını 31'e yükseltti. Kara Kartal bu sonucun ardından zirveye yükseldi! 5. hafta sonunda 18. sıraya kadar düşen Beşiktaş aradan geçen 11 haftada zirveye tırmandı!

        Sezona iyi başlayan ve Trabzonspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden Beşiktaş, maç yapmadan geçtiği 5. haftaya kadar birer galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 2 yenilgiyle 4 puanda kalarak 18. sıraya kadar gerilemişti. Süper Lig'in 9. haftasını da 4 galibiyet, bir beraberlik ve 3 yenilginin ardından topladığı 13 puanla 9. sırada geçiren Beşiktaş, 10. haftada 5. sıraya kadar çıktı. Son olarak 15. haftada Sivasspor'u yenerek ikinciliğe yükselen Beşiktaş, Kayserispor galibiyetiyle de zirveye tırmandı.

        REKLAM

        81 HAFTALIK HASRET SONA ERDİ

        Beşiktaş, 2,5 yıla yakın bir süre sonra liderlik koltuğuna oturmayı başardı.

        Süper Lig'de son olarak 2018-2019 sezonun 2. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 19 Ağustos 2018'de 3-1 yenerek zirvede yer alan siyah-beyazlı ekip, 81 hafta sonra bir kez daha bunu gerçekleştirdi.

        GALİBİYET SERİSİNİ 4 MAÇA ÇIKARDI

        Siyah-beyazlı takım, ligde üst üste 4. galibiyetini aldı.

        Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 yenildikten sonra Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 4-0, MKE Ankaragücü'nü 1-0, Demir Grup Sivasspor'u 3-0 ve Hes Kablo Kayserispor'u 2-0 mağlup etti.

        KALESİNİ GOLE KAPADI

        Sezona kötü savunma performansıyla başlayan Beşiktaş, son haftalarda ise başarılı defansıyla dikkati çekti.

        Siyah-beyazlı ekip, ligde gol yememe serisini de 4 maça çıkardı. Aytemiz Alanyaspor'un 2 golüne engel olamayan Beşiktaş, ardından oynadığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor, MKE Ankaragücü, Demir Grup Sivasspor ve Hes Kablo Kayserispor karşılaşmalarını gol yemeden tamamladı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa