Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Berfu Yenenler'den son dakika aöıklama: Ortak noktalarımız canını sıkıyormuş - Magazin haberleri
        • 1

          Oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019 yılında evlenmiş ve ilk çocukları Kuzey'i de aynı sene ekim ayında kucaklarına almıştı.

          Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olacağını duyuran ve oğluna 'Mete' ismini vereceğini söyleyen Yenenler, hamileliğinde 35. haftaya girdi.

        • 2

          "ORTAK NOKTALARIMIZ CANINI SIKIYORMUŞ!"

          İkinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Yenenler çifti, eğlenceli paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

          Gün geçtikçe büyüyen göbeklerinin üzerine kase koyan ikili, birlikte bisküvi yedikleri anları sosyal medya hesaplarından yayınladı.

          Eşinin kilo almasına göndermede bulunan Berfu Yenenler, esprili paylaşımına, "Ortak noktalarımız canını sıkıyormuş!" notunu düştü.

          25 yaşındaki Yenenler'in gönderisi 86 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

        • 3

          KUZEY'İN YATAĞINA TAHLİYE EMRİ!

          İkili, geçtiğimiz günlerde oğulları Kuzey'in yatağına tahliye emri çıkartmıştı.

          Kuzey'in beşiğine "Yeni kiracı nisan ayında taşınacağı için yatağı boşaltmanız gerekir. Saygılarımla, anne ve baba..." notunu asan Berfu Yenenler, "Bunu yapmayacağımı kimse düşünmemişti herhalde! Yeni kiracı geliyor Kuzey Bey" ifadelerini kullanmıştı.

        • 4

          BERFU'YU SİNİRLENDİREN YORUM

          Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Yenenler, bir takipçisinin "Ne kadar meraklısınız karın göstermeye, ayıp valla" yorumuna yanıt vermişti.

        • 5

          O kullanıcıya sinirlenen Berfu Yenenler, "Niye içinde kendi çocuğumu taşıdığım karnım ayıp oluyor, çok pardon?" ifadelerini kullanmıştı.

        • 6

          "ÇOK ŞÜKÜR"

          Yenenler, ardından konuyla ilgili şunları söylemişti:

          Vücudumun bir parçasının gözükmesi neden ayıp olsun? O parçanın içinde çocuğumu taşıyorsam neden vücudumla gurur duymayayım, neden göstermeyeyim, neden sevmeyeyim? Bunlar nasıl akıllar, nasıl fikirler arkadaşlar ya? Canım karnım, canım vücudum... Bunları yaşayabildiğim için çok teşekkür ederim, çok şükür...

        • 7

          "DÜĞÜNÜN İLK SAATLERİ KAOS VE REZALETTİ"

          Öte yandan Berfu Yenenler, YouTube kanalında düğünüyle ilgili bilinmeyenleri anlatmış ve uzun süre gündemde kalmıştı.

          Yenenler, şu ifadeleri kullanmıştı:

          -İkimizin de istediği tek şey, sade bir olay olmasıydı. Aileler bu işin içine girince pek de öyle olmuyor.

        • 8

          - Eser, ailesiyle birlikte beni istemeye geldi. Babam birden Manas destanını okumaya başladı. Abartısız 15 dakika falan konuştu. Ev isteme ortamından ziyade, konferans salonuna dönüştü.

          - Düğünü 3 ay sonra yapma kararı aldık. Ben denizli kumsallı bir yer istiyordum, Eser de çimenli bir yer istiyordu. 2 tane yere baktık. İkisi de Kilyos'taydı ve birini seçtik. Tembellikten organizasyon şirketi bile aramadık.

        • 9

          "NİKAH MEMURU GELMEDİ"

          - Ben sadece düğün yerinde bir atlıkarınca olsun istedim. Tek istediğim şey buydu! Nasıl bir piyasa varsa adam bizden acayip bir fiyat istedi. Neyse ki ikna ettik. Düğüne 2 gün kala adamı aradık ve asla ulaşamadık. Eser'i engellemiş. Bu isteğim de çöp oldu.

          - Nikah memurumuz nikaha gelmedi. Asıl korkunç olan oydu. Uzun bir yerden yürüdük, nikahın kıyılacağı yere geldik adam yok. Herkes bize bakıyor, biz herkese bakıyoruz. Sonra memur geldi, ufak şakalar falan filan...

        • 10

          "İNSANLAR AÇ KALMIŞ!"

          - Kumsal olduğu için spor ayakkabı giymeye karar vermiştik. Bir tasarımcıya ayakkabıları gönderdik. Üzerinde Mr. Yenenler, Mrs. Yenenler tarzı bir şey yazacak. Düğünden bir gün önce ayakkabılar bize geldi ve adam keçeli kalemle yazmış!

          - Düğünde 150 kişi falan vardı ve biz hepsini tek tek öpüp altın topladık. Garsonlar ünlüleri görünce sadece onlara yemek götürmüşler. Diğer insanlar aç kalmış!

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa