Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bazanın altında yakalandı! İzmir'de amcasını öldüren, kuzenini de yaralayan şüpheli bazada saklanırken bulundu!

        İzmir'in Karabağlar ilçesinde amcasını öldürdüğü, kuzenini de tabancayla yaraladığı suçlamasıyla aranan ve kırsal mahalledeki bir evde bazanın içinde saklanırken yakalanan şüpheli, cezaevine gönderildi.

        Fotoğraf: İHA

        Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 16 Şubatta yaşanan olayın şüphelisi olan M.Şnin (24) yakalanması için geniş çaplı soruşturma yürüttü.

        Yaklaşık 500 saatlik kamera kaydının incelenmesi sonucu şüphelinin Torbalı ilçesine bağlı kırsal Demirci Mahallesinde saklandığı tespit edildi.

        REKLAM

        Fotoğraf: İHA

        Eve düzenlenen operasyonda saklandığı bazanın içinde yakalanan ve gözaltına alınan M.Ş, sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

        Fotoğraf: İHA

        NE OLMUŞTU?

        Karabağlar ilçesinde pazarda balık satan M.Ş. ile amcası Sertif Ş. (64) arasında tartışma çıkmış, M.Ş, kardeşi D.Ş ile birlikte evine gittiği Sertif Ş. ile oğlu Erkan Şye tabancayla ateş etmişti.

        Sertif Şnin hastanede öldüğü, hafif yaralanan oğlunun ise taburcu edildiği olayla ilgili gözaltına alınan D.Ş, serbest bırakılmıştı.

        *Haberin görseli İHA tarafından servis edilmiştir.

        REKLAM
        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa