Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İnanç Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? 10-12 Nisan 2024 Ramazan Bayramı'nda İETT otobüs, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray ücretli mi, bedava mı?
        • 1

          Ramazan Bayramının gelmesiyle vatandaşlar, bayram boyunca toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağını araştırıyor. Bu zamana dek her bayramda ücretsiz olarak kullanılan toplu taşıma için bu sene de açıklama yapıldı. Peki, bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? İşte, detaylar...

        • 2

          BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

          Bayramda toplu taşıma araçları ücretsiz olarak kullanılabilecek. Resmi Gazete’de yayınlanan karara göre 10 Nisan Çarşamba günü saat 00.00’dan 12 Nisan Cuma günü saat 00.00’a kadar Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci - Kazlıçeşme, Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe - İst, Havalimanı Arnavutköy metro hattı seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik müessese ve işletmerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.

        • 3

          BAYRAMDA İSTANBUL'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

          İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 5 Nisan Cuma akşamı başlayacak olan 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin rahat ve güvenli geçmesi için hazırlıklarını tamamladı. 10-11-12 Nisan Ramazan Bayramı tatili süresince kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine, İBB’ye bağlı toplu taşıma araçları ücretsiz olacak. İETT, Ramazan Bayramı'nda gerçekleşebilecek olası yoğunluklara karşı ek araçları göreve dahil edecek.

        • 4

          BAYRAMDA ANKARA'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

          EGO Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı’nda vatandaşların ulaşımlarını rahatlıkla sağlayabilmeleri için tüm hazırlıklarını tamamladı. Bu kapsamda EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçları (Otobüs, Metro, ANKARAY ve Teleferik) ile “Ramazan Bayramı” süresince 10-11-12 Nisan 2024 tarihlerinde ücretsiz olarak hizmet verilecektir.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa