Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Başakşehir-Trabzonspor maçında büyük ayıp! - Trabzonspor Haberleri

        Başakşehir ile Trabzon arasındaki maça tribünde yaşanan bir olay damga vurdu. Ev sahibi taraftarlar arasında yer alan iki minik Tabzon taraftarının üzerinde forma olunca şikayet geldi. Bunun üzerine görevliler, minik taraftarlardan formayı çıkarmasını istedi. Baba duruma tepki gösterse de mecburen formaları çıkarmak zorunda kaldı. Sosyal medyaya düşen görüntülere Bordo-Mavililer tepki gösterirken, Başakşehir’in Twitter hesabından “Biz böyle bir kulüp değiliz! Çocukların formasına karışma!” paylaşımı yapıldı.

        Çocukların formalarının çıkarılma anı görüntülerinin sosyal medyaya düşmesiyle birlikte birçok kesimden büyük tepki geldi.

        Taraftarların yanı sıra kulüpler de tepkilerini sosyal medyadan dile getirirken, Trabzonspor Kulübü, "Güzel yürekli çocuklarımız; sevdamız sizinle büyüyecek, kötülüklere yenilmeyecek! Gelecek haftaki maçta sizi stadyumumuzda ağırlayacağız" ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Bu arada Beşiktaş Kulübü, iki çocuğu bulmak için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, bugün oynanacak olan Beşiktaş - Atiker Konyaspor maçının seremonisine, iki çocuğu Trabzonspor formasıyla çıkarma kararı aldı.

        TWITTER'DAN ATIŞMA

        Maçın ardından iki kulüp sosyal medyadan atıştı. Bordo-Mavililer’e göndermede bulunan yapan Turuncu-Lacivertliler, “Bravo Trabzonspor, çok iyi mücadele ettiniz. Berabere kaldınız ama ‘Başakşehir’ ile berabere kaldınız” paylaşımını yaptı. Fırtına’nın twitter hesabı ise buna “Üç yıllık tarihinizle saygı kazandınız. Şampiyonluklarla dolu tarihimizde size de yer açacağız lakin bir daha logomuzdaki yıldızı silmeyin” şeklinde karşılık verdi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa