Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Edebiyat 'Bana İsmail Deyin' yazarı Yavuz Ekinci'nin sesiyle İş Sanat'ta

        İş Sanat'ın “Yazarının Sesinden” etkinliği yeni isimler ve eserleriyle edebiyatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Aralık ayında Ebru Cündübeyoğlu’nun “Ferda” kitabından okuduğu bölümlerle devam eden seride, bu akşam Yavuz EkinciBana İsmail Deyin" kitabından bölümlerle okurlarla buluşacak. Etkinlik saat 20.30’da başlayacak ve İş Sanat’ın sosyal medya hesaplarında ücretsiz izlenebilecek.

        "Yazarının Sesinden” etkinliğinin 28 Aralık’ta konuğuSinan Tuzcu olacak. TuzcuBöcek” adlı kitabından bölümler okuyacak. Serinin diğer bölümleri İş Sanat'ın sosyal medya hesaplarından ve internet sitesinden sezon sonuna kadar ücretsiz izlenebilir.

        İş Sanat’ın aralık ayındaki diğer etkinlikleri çevrim içi izleyicilerle buluşmaya devam edecek. İş Sanat Masal Tiyatrosu’nda “Tavşan ve Kaplumbağa27 Aralık’ta minik sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Okuma Tiyatrosu’nda “Bir Yaz Gecesi Rüyası23 Aralık’ta, “Kuru Gürültü30 Aralık’ta yayımlanacak. Iraz Yıldız 22 Aralık’ta, “Çayeli’nden Öteye Karadeniz Ezgileri” projesiyle Ayşenur Kolivar 26 Aralık’ta, Murat Karahan ile Yeni Yıl Konseri 31 Aralık’ta sanatseverlerle buluşacak. Tüm konser ve dinletiler saat 20.30, çocuk etkinlikleri ise saat 15.00’ten itibaren yayında olacak.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa