Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Aytemiz Alanyaspor - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, Canlı hangi kanalda? - Coredon Alanyaspor Haberleri

        AlanyasporileKayserispor Süper Lig'in 14. haftasının kapanış maçında mücadele edecek. 17 puanla 13. sırada olanKayserispor, 23 puanla 7. sırada bulunan Kayserispor'u evinde konuk ediyor. Haftanın kapanış maçında iki takım da 3 puan için tüm kozlarını ortaya koyacak. Peki, Aytemiz Alanyaspor - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, Canlı hangi kanalda?

        ALANYASPOR - KAYSERİSPORMAÇI SAAT KAÇTA, NE ZAMAN, CANLI HANGİ KANALDA?

        Süper Lig'in 14. haftason karşılaşmalarında Alanyaspor ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Alanyaspor ile Kayserispormaçı 4 Aralık Pazartesi (bugün) günü saat 20:00'de başlayacak. Bahçeşehir Okulları Stadyumun'da oynanacak olan karşılaşmada Bülent Yıldırım düdük çalacak.

        REKLAM

        BeIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak karşılaşmada Uğurlu'nun yardımcılıklarınıBaki Tuncay Akkın ve İsmail Şencan yapacak.

        • İki takım ilk kez geçtiğimiz sezon Süper Lig'de karşı karşıya geldi. Taraflar birer galibiyet alırken, iki maç da 3-0 bitti.
        • Süper Lig'de evinde oynadığı son üç maçın ikisini kazanan Alanyaspor, bu sezon iç sahadaki ilk üç karşılaşmada galibiyet alamamıştı (1B 2M).
        • Sezona Galatasaray yenilgisiyle başlayan Kayserispor, ondan sonra oynadığı 12 maçın sadece birini kaybetti (6G 5B).
        • Kayserispor bu sezon Süper Lig'de en fazla berabere kalan üç takımdan biri (5; Beşiktaş ve Fenerbahçe ile eşit).
        • Bu sezon ligde sadece Bursaspor (155), Alanyaspor'dan (161) daha az faul yaptı; Kayserispor ise en az faul yapan beşinci takım (173).
        • Alanyaspor bu sezon ligde en fazla başarılı çalım atan üçüncü takım (140); Kayserispor ise en az çalım atan ikinci ekip (96).
        • Alanyaspor geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında 12 maç aradan sonra ilk kez bir Süper Lig mücadelesini gol atamadan tamamladı. Alanyaspor en son Süper Lig'de gol atamadığında yine Vagner Love sahada değildi.
        • Deniz Türüç, Süper Lig'de forma giydiği son altı maçta dört gole katkıda bulundu (bir gol ve üç asist).
        • Alanyaspor geçtiğimiz sezonun başından bu yana Süper Lig'de Vagner Love'ın forma giymediği yedi maçta bir galibiyet alabildi (6M).
        • Süper Lig'de forma giydiği son 10 maçta rakip fileleri beş kez havalandıran Umut Bulut, önceki 40 lig maçında aynı sayıda gol atmıştı.

        EN GOLCÜLER

        Aytemiz Alanyaspor:Vagner Love (9), Junior Fernandes (5), Emre Akbaba (5)

        REKLAM

        Kayserispor: Umut Bulut (5), Ryan Mendes (3), Silvestre Varela (2)

        SON MAÇ KADROLARI

        Aytemiz Alanyaspor: Haydar Yılmaz, Welinton, Georgios Tzavellas, Fabrice N'Sakala, Mamadou Fofana, Lamine Gassama, Isaac Sackey, Emre Akbaba, Efecan Karaca, Giannis Maniatis, M' Billa Etame

        Kayserispor: Muammer Yıldırım, Atila Turan, Jean Armel Kana-Biyik, Tiago Lopes, Cristian Sapunaru, Şamil Çinaz, Fernando Boldrin, Deniz Türüç, Stephane Badji, Ryan Mendes, Umut Bulut

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa