Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe Giresunspor maçı sonrası sert açıklamalar:Hakemleri yenecek gücümüz yok - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe, Akın Çorap Giresunspor'u Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golü, son dakikada penaltıdan Fernandao kaydetti. Aykut Kocaman mücadele sonrasında yayıncı kuruluşa önemli açıklamalar yaptı.

        Tecrübeli çalıştırıcının açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

        "İkinci yarı beklediğimiz, istediğimiz gibi gitmedi. Doğal mıydı? Bu tip maçlar için doğal olarak karşılanabilir. Maçın zorlu geçme ihtimali belliydi, karşımızda bizden önce iki Süper Lig takımını elemiş bir rakip vardı."

        "Belki bir basın toplantısıyla bir iki cümle daha söyleyebilirim. Bizim taraftarımızın bir kısmı da Ozan Tufan olayının da Mathieu Valbuena olayının da bazen benim üzerimden bir şeyler yaratmaya çalışıyor. Bugün bu çok net görüldü."

        REKLAM

        "Bu hakemlerin cesaretleri ve doğrulukları bizim karşımızda müthiş. Daha 1. dakikada sarı kart pozisyonu... Müthiş yakaladı ama rakiplerimiz olunca görülmüyor! Burada daha 1. dakikada görülüyor."

        "Hakem galiba Alper Ulusoy'du, Karabükspor maçını oynuyoruz, 3 oyuncumuz sarı kart sınırında.... Çat çat çat diye tam nokta atışı! Niye rakiplerimize de bu olmuyor?"

        "Çok tecrübeli bir insanım, çok net gözüküyor. Bizim şampiyon olma ihtimalimiz, iki tarafta da ligde ve kupada çok zor gözüküyor. Fenerbahçe taraftarı bunu bilsin."

        "Beşiktaş'ı yendiğimiz maçtan sonra adeta Beşiktaş'ı yendik diye linç edildin akabinde Akhisarspor maçında hemen infaz! Bizim hakemleri yenecek gücümüz yok. Bu organizasyonu geçecek gücümüz yok."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa