Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları! - Futbol Haberleri
        • 1

          Salzburg: 3 - Napoli: 1

          İlk maçı 3-0 kazanan Napoli, ikinci maçta 14. dakikada Milik'le öne geçti. Pes etmeyen Salzburg, Dabbur, Gulbrandsen ve Leitgeb'in golleriyle 3-1 kazansa da tur İtalyanlar'ın oldu.

        • 2

          Krasnodar: 1 - Valencia: 1

          İlk maçı 2-1 kazanan İspanyol ekibi, 85. dakikada Suleymanov'un golüyle geri düştü. Ancak uzatmalarda sahneye çıkan Gonçalo Guedes turu Valencia'ya getirdi.

        • 3

          Dinamo Kiev: 0 - Chelsea: 5

          İlk maçı 3-0 kazanan Chelsea, ikinci maçta da rakibine acımadı. Giroud'nun hat-trick yaptığı mücadelede diğer golleri Alonso ve Hudson-Odoi kaydetti.

        • 4

          Inter: 0 - Eintracht Frankfurt: 1

          Alman ekibi, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı İtalyan devini, 5. dakikada Jovic'in attığı golle devirerek çeyrek final biletini aldı ve büyük bir sürpriz yaptı.

        • 5

          Arsenal: 3 - Rennes: 0

          İngiliz ekibi, 3-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında sahasında fırtına gibiydi. Topçular, Aubameyang (2) ve Ashley Maitland-Niles'ın golleriyle rahat kazanıp turladı.

        • 6

          Villarreal: 2 - Zenit: 1

          İspanyollar, 3-1 kazandığı maçın rövanşında evinde de etkili bir görüntü ortaya koydu. Moreno ve Bacca galibiyeti getirirken Ivanovic'in tek golü Rus ekibine yetmedi.

        • 7

          Benfica: 3 - Dinamo Zagreb: 0

          Portekiz ekibi, ilk maçta 1-0 yenildiği rakibini normal sürede Jonas'ın golüyle 1-0 yenince maç uzatmaya gitti. Benfica bu bölümde açılırken Ferro ve Grimaldo'nun golleri turu getirdi.

        • 8

          Slavia Prag: 4 - Sevilla: 3

          2-2 biten ilk maçın rövanşının normal süresinde ev sahibi Soucek (2), konuk ekip ise Ben Yedder ve El Haddadi'nin golleriyle dengeyi bozamadı ve uzatmaya gidildi. Sevilla 98'de Vazquez ile öne geçse de Çek temsilcisi, 102'de Van Buren. 119'da ise Traore'nin golleriyle tarih yazıp turladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa