Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Edebiyat Attila İlhan ölümünün 12. yıl dönümünde anılıyor

        Attila İlhan, aramızdan ayrılalı 12 yıl oldu. İHA’nın haberine göre, Türk edebiyatının usta kalemi, ünlü şair, yazar, sanat ve kültür adamıAttila İlhan için 11 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 20.00'da, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde, anma programı gerçekleştirilecek.

        Sunumunu müzisyen İlkim Karaca'nın üstleneceği programda Attila İlhan, şiirleriyle anılacak. İlkim Karaca'nın seslendireceği eserlere, kanun sanatçısı İlker Çenşi eşlik edecek. Besteci-yorumcu Atilla Atasoy, Attila İlhan'ın son şiir albümü "An Gelir"in müziklerini hazırlayan besteci ve yorumcu Yücel Arzen, İlhan'dan eserler sunacak.

        REKLAM

        TRT İstanbul Radyo Sanatçısı Mehmet Özkaya, sinema oyuncusu ve yönetmen Gani Rüzgar Şavata, tiyatro sanatçısı ve müzisyen Engin Özer, yazar Birol Özçarıkçı, yorumcu Nilay Döldöş de, ünlü şairin anma gecesinde sahneye çıkacaklar.

        Attila İlhan, Kadıköy’de de anılıyor

        Attila İlhan için bir başka anma töreni de Kadıköy’de gerçekleşecek. AA’nın haberine göre, Attila İlhan Bilim Sanat Kültür Vakfı ve Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan anma gecesi, 11 Ekim'de Caddebostan’da gerçekleştirilecek.

        Doç. Dr. Yunus Emre, şair Baki Ayhan, Selim İleri ve Biket İlhan’ın konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte, Kerem Alışık, Hakan Meriçliler ve Tilbe Saran, usta şairin şiirlerinden oluşan bir seçki sunacak.

        Gecede ayrıca, klasik Türk müziği yorumcusu Dilek Türkan konser verecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa