Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Ünlü astrolog Öner Döşer açıkladı! Sonbahara dikkat

        Burçlar, gezegen hareketleri, aylık, günlük veya haftalık burç yorumları her daim ilgi çeken konular arasında yer alıyor... Peki önümüzdeki dönem astroloji bizlere nelerin yaşanabileceğinin sinyalini veriyor? Astrologlar 2020 yılının her açıdan zorlayıcı ve stresli olacağının sinyalini vermişti. Habertürk editörü Bilge Akan astroloji ile ilgili tüm merak edilen soruları ünlü astrologlara sorup yanıtlarını paylaşıyor.Astroloji ve burçlarla ilgili sorularınızı bakan@haberturk.com mail adresine gönderebilirsiniz veyaalttaki kutucuktanmerak ettiklerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

        BU YIL 6 TUTULMA VAR!

        Normalde 4 tane olan tutulmaların 2020 yılında 6 kez gerçekleşeceği biliniyor.

        REKLAM

        10 Ocak 2020’de Yengeç burcunda bir Ay Tutulması meydana gelmişti. Ayrıca bu tutulma Satürn-Plüton döngüsünü tetikleyerek büyük ekonomik sorunlar yaşanacağının, beslenme ve yeme içme konularında problemler olabileceğinin sinyalini vermişti. Tutulmaların devamı ise önümüzdeki aylarda gerçekleşecek.

        5 Haziran’da Yay burcunda Ay Tutulması

        21 Haziran’da Yengeç burcunda Güneş Tutulması

        5 Temmuz’da Oğlak burcunda Ay Tutulması

        30 Kasım’da İkizler burcunda Ay Tutulması

        14 Aralık’ta Yay burcunda Güneş Tutulması var.

        Tutulmalarda bilgi kirliliği, bazı sektörlerin gerileyip bazılarının da yükselişe geçmesi mümkün… Bunun yanında 2020, gerileme hareketleriyle de bizleri etkisi altına alıyor… Venüs, Merkür, Satürn, Mars, Jüpiter gibi gezegenler de yılın çoğunluğunda geri harekette olacak. Özellikle Mayıs’ta Venüs gerilemesinin olduğunu hatırlatalım.

        Venüs astrolojide uyum, huzur, uzlaşma demektir. Ve Venüs,mayıs ayında İkizler burcunda gerileyecek ve dibe vurmadan yukarı çıkamayacağız gibi gözüküyor.

        Ünlü astrolog Öner Döşer, Habertürk okuyucularının merak ettiği soruları yanıtladı.

        Peki neden 6 tane tutulma olacak? Bunun nedeni nedir?

        Bir yılda ortalama 4 tutulma yaşarız. Bunlardan ikisi Ay, ikisi Güneş Tutulması olur. Bazı yıllarda daha fazla tutulma meydana gelir. 5, 6 hatta 7 tutulma olabilir ancak 8 tutulma yaşanmaz. Örneğin 1982 yılında 7 tutulma olmuştur. Bunlardan 4 tanesi Güneş Tutulması, 3 tanesi Ay Tutulması'dır.

        1935 yılında da 7 tutulma olmuştur. Çok sayıda tutulma, çok sayıda olay demektir. Pozitif veya negatif yönde olaylar olabilir.

        2020 yılında 6 tutulma olması, bu yılın çok olaylı, hareketli geçeceğinin işaretlerinden biriydi.

        Tutulmalar, uzun dönemdir. Bekleyen, takılan olayların birden hareketlenmesine, ivme kazanmasına işaret eder.

        Bu kötü günler ne zaman sona erecek?

        İnsan güzel şeyler söylemek istiyor… Pek tabii ki güzel şeyler var ama fakat biz astrologlar ağırlıklı olarak dikkat edilmesi gereken konular olduğunda daha çok sahnede oluyoruz diyebilirim.

        Güneş aktiviteleri denilen konularda uzun yıllar çalışan birisiyim. Güneş aktivitelerindeki azalışın insan sağlığı üzerinde etkileri var. Salgın hastalıkların artması söz konusu… Bunun yanında manyetik alanımızda bir zayıflama var. Böyle olunca da uzaydan gelen herhangi zararlı ışınlara daha açık oluyoruz.

        3 Haziran'da Venüs’ün Güneş diski önünden içten geçiş yaptığı bir döneme girmek üzereyiz. Her Venüs-Güneş inferior kavuşumunda bir salgınla karşılaşmıyoruz pek tabii ki! Ama böyle dönemlerde salgın hastalıkların arttığını görüyoruz. Dolayısıyla nisan, mayıs ve haziran aylarında çok dikkatli olmamız gerektiğini görüyoruz.

        Nisan ayına zaten maksimum derecede dikkat etmemiz gerektiği konusunda uyardık. Bilim insanları ile Sağlık Bakanlığı da uyarıyor. Şimdi önümüzdeki dönemde, iki üç hafta kadar sıkışık durum devam ediyor.

        Güneş aktivitelerindeki azalış en çok 2020-2022 yılları arasında belirgin olacak. Manyetik alandaki zayıflama da gardımızın düşmesine işaret ediyor.

        Venüs geçişiyle ilgili şöyle bir teori var. Venüs’ün manyetik alanının yetersiz olması nedeniyle bu gezegenin atmosferinin üst tabakasında iyonize halde bulunan gazlar Güneş rüzgarlarıyla gezegenden ayrılır ve gezegen hizalanması sırasında Venüs’ün üst atmosferinde bulunan bulut şeklinde kolonize olmuş bakteriler Dünya’nın atmosferine itilir. Kutup bölgelerinden rüzgarlar vasıtasıyla hava yoluyla yayılan bu virüsler dünya genelinde grip salgınlarına sebep olur.

        Bu durum ayrıca halihazırda olan virüslerin daha etkili olmasını da işaret edebilir. Venüs inferior kavuşumundan sonraki aylarda virüs salgını tekrar atağa geçebilir. Özellikle 2020 Kasım veya Aralık ayları dikkat çekiyor. Yaz aylarında salgın bir miktar gerilese de sonbaharda, özellikle de kasım ayında yeni bir virüs dalgasıyla karşılaşabiliriz!

        Hanta, zika domuz gribi, SARS, MERS, veba gibi büyük salgın haritalarına baktığımızda tutulmalar İkizler ve Yay burçlarında olduğu dönemlerde çakışıyor. Mayıs ayında Venüs İkizler burcunda geriliyor ve İkizler burcu astrolojide üst solunum yolları, ciğerlerde hassasiyet demek… Tam şu andaki virüsle alakalı durumlar.

        Yani bunları endişe yaratmak için değil uyarmak için söylüyorum fakat teknoloji ve bilim tıp alanında çok hızlı gelişmeler var önümüzde. Ancak bunlar olurken çok çabuk gevşememeliyiz. Her şey bitti geçti dememeliyiz. Özellikle haziran ayında biraz iyiye gidişle beraber gardımızı düşürürsek, kalabalık ortamlarda yer almaya başlarsak her şey kötüye gidebilir.

        “SONBAHAR AYLARINA DİKKAT ÇEKİYORUM”

        1918 yılındaki İspanyol gribinde de aynı bu zamandaki gibi Venüs geçişi olmuş. 2012’deki MERS salgınında da olmuş. 1918'deki İspanyol gribi insanlığın en büyük kayıplarından bir tanesinin yaşandığı bir zaman dilimi… Yaklaşık 50 milyon insan hayatını kaybetmiş. Bunun 1918 ve 1919 yıllarında olduğunu görüyoruz. Üç kez dalga yapıyor. İlk dalga Mart 1918'de başlıyor. Yani Venüs geçişine yakın bir zamanda. Ve ikinci dalga yanlış hatırlamıyorsam 22 Ağustos'ta başlıyor. Bir sonraki yılın başında ise üçüncü dalga oluyor. Ben tıp insanı değilim ama bazı örneklere bakarak bu riskleri öngörüyorum ve sonbahar aylarına astrolojik açıdan dikkat çekiyorum. Tıbbın şimdi çok daha gelişmiş olduğu için hızlı çözümler bulunacağını düşünüyorum. Fakat Güneş aktivitelerinin azalması ve manyetik alandaki zayıflama başka virüslerin devreye girme riskini gösteriyor.

        “2022’LERE 2023’LERE KADAR GİDEN BİR SÜREÇ GİBİ GÖRÜNÜYOR”

        Satürn-Mars kavuşumunu yeni deneyimledik. Jüpiter-Mars kavuşumunu 2020 sonunda deneyimleyeceğiz. Yani bu süreç 2022 ve 2023’lere kadar giden bir süreç gibi görülüyor. Bu şekilde değil belki ama hala benzeri durumlara açık olabileceğimizi gösteriyor.

        Jüpiter ve Satürn’ün 21 Aralık 2020’deki kavuşumunu astrologlar çok önemsiyor. Her 20 yılda bir kavuşum oluyor fakat bu seferki 180 yıllık yeni bir döngüyü başlatacak. Buna ‘Büyük Mutasyon’ deniyor. Bu zorluklarla beraber muhtemelen farklı bir yaşam şekline geçeceğiz. Ben şu an zorluklar yaşasak da ileride bizim için çok iyi bir zamana geçeceğimizi tahmin ediyorum.

        2023-2024 yıllarında ekonomide yeni bir modele geçilebilir. Daha iyiye gitmek üzere bir takım zorluklardan geçiyoruz. “Doğaya ne yaptık, insana ne yapık” diye düşündüren bir dönemdeyiz. Bunları düşünmek üzere bir izolasyona girmiş bulunmaktayız. Bence buradan bilgeleşerek insanlık için çok daha iyisini yaparak çıkacağız.

        "MAYIS VEYA HAZİRAN AYLARINDA ÜLKEMİZDEN BİLİMSEL GELİŞMELER BEKLİYORUM"

        İçinde bulunduğumuz dönemde güzel gelişmeler yaşayacağımız zamanlar var. 21 Haziran’da bir Güneş Tutulması var. İnsanlığın aslında büyük bir aile olduğunu anlayacağı zamanlara gidiyoruz.

        Benim başka bir umudum daha var. Ülkemizden özellikle mayıs veya haziran aylarında koronavirüse yönelik bilimsel alanda gelişmeler bekliyorum.

        Burçları bu dönem ve önümüzdeki dönem neler bekliyor?

        Gelen yorumların çoğunda burçları nelerin bekleyeceği sorulmuştu. Biz de 12 burcun önümüzdeki dönemde zorlanacağı konuları sorduk...

        Koç burcu için izolasyon sonrasında yeni çevrelere giriş zamanı. İşle ilgili hayat dönüşüm istiyor. Yani bu böyle gitmeyecek yapılandırmak gerekecek ve sosyal çevreler buna kapı açacak.

        Boğa için daha ziyade hayat görüşünü genişletmeleri gereken bir zaman dilimi. Eğitim veya yabancılarla alakalı birtakım zorlanmalar var. Bu zorlanmalar 2020 sonunda kariyerde yeni adımlara itecek.

        İkizler burçları alacak verecek veya kredilerle ilgili sıkıntı yaratan bir dönemdeler. Büyük kredi borçları olanlar zorlanma yaşayabilir ancak 2020 sonunda daha geniş perspektiften bakacaklar. Belki online bir şeyler yapmak, yurt dışı bağlantılı işlere tekrar yönelmek ya da ithalat-ihracat konularını biraz daha gözden geçirmek isteyebilirler.

        Yengeç için ikili ilişkilerde sıkışma ve ortaklıkların bozulması zamanı. Ama 2020’nin sonundan itibaren yeni yatırımlarla, belki dışarıdan gelen desteklerle ilerlemek daha fazla mümkün olacak.

        Aslan burçları gündelik iş hayatının çok sıkıştığı bir zaman dilimindeler. Belki personele imkan veremeyebilirler. Personel olanlar için çalışma hayatının daralması, işsiz kalmak gibi riskler var. Ama yıl sonundan ve 2021’den itibaren birebir danışmanlık verme ortaklaşa ilişkiler yani insanlara birebir ulaşma gerektiren işlerde daha fazla fırsat bulacaklar belki online işler yapacaklar.

        Başaklar için çocukları konusunda çok endişeli oldukları eğlencenin kısıtlandığı bir zaman. Ama özellikle zorlukların ardından yeni çalışmalarla kendini geliştirme ve yeni koşullar bulma zamanı olacak.

        Çok sosyal bir burç olan Terazi için evde fazla kalmaktan ötürü sıkıntılar veya aile içi sıkıntılar var. Fakat 2020 sonundan itibaren çok daha fazla başkalarına yaratıcı yeteneklerini gösterecek ve sahnede olacaklar. Özellikle artistik ve sanatsal konularda daha atak olabilirler.

        Akrepler yakın çevrede sıkışma, kardeşler arasında zorlanma, iletişimde tıkanma yaşayabilir. Öte yandan 2020 sonunda yeni bir yapı kurabilir, yeni temeller atabilirler. Evden çalışma fırsatını sağlayacak birtakım işlere girebilirler.

        Yay burçları finansal alanda çok sıkıntı yaratan bir dönemdeler. Ama bu yılın sonlarından itibaren yeni iletişim kanallarına girerek, seyahat yoluyla, belki online işler yoluyla bilgi aktarma yoluyla daha çok insana ulaşıp kazanç elde etme zamanı.

        Oğlak için sıkıntılı ve çok yoğun bir zaman dilimi. Ama 2020’nin sonundan itibaren yeni kazanım fırsatları elde etme belki de yeni kapıların açılması olabilir.

        Kova için çok sıkışık kendilerini ifade etmede zorlandıkları bir dönem. Yıl sonundan itibaren kendilerini ifade edecekleri yeni bir alan doğacak. Entelektüel bütün bilgi birikimini ortaya çıkaracaklar. Çünkü 2020 sonundaki dönem bilge öğretmenler zamanı olacak.

        Balıklarsosyal alanda sıkışma, arkadaşlarına ulaşamama gibi sıkıntılar yaşayacak. Ancak bu Balıkları yıl sonundan itibaren biraz daha izole olmaya kendi içinde bir şeyler hazırlamaya, belki içe dönük bir şekilde gelişmeler yakalamaya itecek.

        SİZDEN GELEN DİĞER SORULAR VE CEVAPLARIMIZ İSE ŞÖYLE:

        Bu hafta burçları neler bekliyor?

        Koronavirüs salgınıyla boğuştuğumuz şu günlerde astroloji de gündemin yoğun olacağının sinyalini veriyor… Güneş ile Plüton'un arasındaki etkileşim bizleri zorlayabilir. Örneğin patron, aile büyüğü gibi otorite figürleriyle zorluklar yaşayabilirsiniz. Hayatınızda yolunda gitmeyen konularda düzenleneye gidebilirsiniz. Değişim başta mutsuz etse de sonrasından daha güçlü bir şekilde çıkacaksınız. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Dolunay’ın etkileri devam ederken, haftanın son günü Güneş Boğa burcuna geçecek, böylelikle Boğaların doğum günü başlamış olacak. Doğanın uyandığı, canlandığı bu dönemde biz de Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle canlanacağız. Geçtiğimiz haftalara nazaran oldukça verimli olacağız. Özel hayatta daha dengeli ve neşeli davranacağız. Yatırımlarımızı hayata geçirmek için çaba harcayacağız.

        Doğum tarihim 21.06.1980, tutulmalardan birisi tam olarak bu tarihe denk geliyor. Yükselen Akrep olarak bana olumlu yada olumsuz yönde nasıl bir etkisi olur? Ya da olur mu?

        21 Haziran'da Yengeç burcunda bir Güneş Tutulması meydana gelecek ve siz de tutulmadan etkileneceksiniz. Fakat olumsuz anlamda değil. Güneş Tutulması'nda birleştirici bir güç olacak. Aynı Yengeç burçları gibi daha paylaşımcı, yardımsever etkilerle karşılaşabilirsiniz. Havaların ısınmasıyla pozitif bir ruha bürünebilirsiniz. Kısaca Güneş Tutulması burcunuzu ve diğer burçları olumlu yönde etkiliyor...

        Yay burcuyum. Yükselenim de Yay her şey çok kötü gidiyor. Evlilik, iş hepsi. Ne zaman düzelecek?

        Yay burçları bu yıl özellikle finans konularında çok zorlu dönemler geçiriyorlar ve 2020 sonuna kadar maddi konularda sıkıntılar devam edecek gibi görünüyor maalesef. Bu durum aile içine de yansıyor olabilir. Fakat 2020 sonundan itibaren işler yoluna girmeye başlıyor. Belki farklı meslek kollarına yönelerek, online işler yaparak iyi kazançlar sağlayabilirsiniz.

        Yükseleni İkizler olan Kova burcunun iş durumu bu yıl nasıl olacak?

        Borçlar konusunda, alacak verecek meselelerinde bir takım sıkıntılar yaşamış veya yaşıyor olabilirsiniz. İş ile ilgili girdiğiniz borçlar yüzünden biraz sıkıntılı bir durum gözüküyor. Bu zorluklar aralık ayından itibaren düzelebilir. Özellikle 2020'den sonra kendinizi daha iyi ifade edebilecek işlere imza atabilirsiniz. Veya sektörünüzü geliştirmek isteyebilir, örneğin ticaretle uğraşıyorsanız online üzerinden satışa ağırlık verebilirsiniz.

        13 Mayıs veya takip eden günler için öngörüleriniz nelerdir? Teşekkür ederim.

        13 Mayıs'ta Venüs gerilemesi meydana geliyor. Ardından da3 Haziran'da Venüs’ün Güneş diski önünden içten geçiş yaptığı bir döneme girmek üzereyiz. Konu ile ilgili detaylı bilgi üst paragrafta yer alıyor.

        Korona ne zaman bitecek?

        Koronavirüsün ne zaman biteceği ile ilgili kesin bir tahmin veremeyiz elbette. Ancak astrolojiye göre nisan ve mayıs aylarında virüse karşı dikkatli olmak ve sosyal izolasyon oldukça önemli… Astrologlar yaz aylarında koronavirüsün azalacağını ön görüyor. Ancak bu süreçte dikkatli olunmazsa kasım aylarında yeni bir virüs dalgası meydana gelebilir. Özellikle haziran ayında biraz iyiye gidişle beraber gardımızı düşürürsek, kalabalık ortamlarda yer almaya başlarsak her şey kötüye gidebilir. Ya da yeni virüsler ortaya çıkabilir.

        Bu yılın en şanslısının Oğlak burcu olacağı ve başarı çalışma disiplininin ön planda olacağı söylenmişti. Şimdi ise her şey durmuş gözüküyor. Oğlak ve yükselen Oğlaklar açısından durum nedir?

        Her yıl farklı astrologlar en şanslı burcu ilan ediyor ama tabii ki fikir birliği yok ve olamaz da zaten. Oğlaklar özellikle maddi ve kariyer konularında yoğun ve sıkıntılı bir süreçteler. Ancak çok disiplinli ve çalışkan olan Oğlaklar pes etmeyip zorlukların üstesinden gelecekler. Oğlaklar yeni fırsat ve kazanımları 2020'nin sonlarında veya 2021'in başında elde edecekler.

        Aslan burçlarının 2020-2022 arası yaşamları nasıl olacak? Ev satın alabilecekler mi?

        Elbette Aslan burçları için böyle spesifik bir bilgi vermek doğru değil. Yükselen burç ve yıldız haritası işin içine girerse daha doğru olur. Ancak Aslan burçları ekonomik anlamda sıkıntılı bir süreçteler... Çalışma alanlarının daralması söz konusu olabilir. Aslan burçları 2020 sonu ve 2021 yıllarında kendilerine yeni iş fırsatları oluşturabilirse rahatlama yaşayabilir.

        23/11/1969 doğumluyum. Burcum nedir acaba?

        Yay burcusunuz.

        Almanya'da yaşıyoruz, Ağustos'un 17'sinde vatana biletleri iptal mı etmeliyiz?

        Astrolojiden ayrı olarak şu an uçuşlar durdurulmuş durumda. Virüs ile ilgili astrologlar çeşitli uyarı yapıyor fakat tam tarih vermeleri doğru değil. Virüsün yaz aylarında azalacağı söyleniyor fakat ikinci ya da üçüncü dalgalar ortaya çıkabilir. Ya da kısa sürede aşı çalışmaları sonuç verebilir. Önlemler kapsamında seyahat yasağının kalkıp kalkmayacağını bilemeyiz.

        3 Kasım doğumluyum burcumda güzel gelişmeler olacak mı?

        3 Kasım doğumluysanız Akrep burcusunuz demektir. Ancak burç yorumları için hem yükselen hem Güneş burcuna bakmak gerekiyor. Bu yıl 6 tane tutulma olacağını, gezegenlerin çoğunun geri harekette olacağını ve hareketli bir sene yaşayacağımızı söylemiştik. Mayıs ayında Venüs İkizler burcunda geri harekette olacak. Bu durum para konusunda sıkışmalara neden olabilir. Ödemelerde gecikmeler yaşanabilir. Mayıs ayında ayrıca Jüpiter Oğlak burcunda geriliyor ve yine planlarınızda yavaşlamalar maddi konularda gecikmeler meydana gelebilir. Ancak 21 Haziran'daki ve 14 Aralık'taki Güneş Tutulması para kazanmak için verimli dönemler. Ayrıca yıl sonuna doğru yeni yapılanmalara girebilir ve kendiniz düze çıkaracak yeni projelere girişebilirsiniz.

        Kova burcuyum... Alacaklarım var, alamıyorum. Sizce alacak mıyım işlerim düzelecek mi?

        Elbette kesin bir yorum yapmak doğru değil fakat burcunuzdan yola çıkarsak Mayısta Jüpiter Oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Parasal konularda gecikmelere ve kontrol dışı gelişmeler olabilir. Yine haziran ayında bir Ay Tutulması var ve bu süreçte dostluk ile para ilişkilerini birbirinden ayırt etmekte, para konularında dikkatli olmakta ve borç vermemekte fayda var. Temmuzda ise para ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

        Akrep burcuyum, yükselenim Koç... Hangisi bende daha çok etki bırakıyor? Akrep burcuna çok benzemediğim söyleniyor, kafam karışık.

        Burç yorumlarına ve kişilik özelliklerine bakarken sadece Güneş burcuna bakmamakta fayda var. Çünkü yükselen burcun da etkisi büyük. Örneğin yıllık yorumlarınızı okuyacaksanız mutlaka yükselen burcunuza da bakmalısınız.

        2020 yılının varsa en güzel zamanlarını merak ediyorum...

        2020 yılı zorluklarla karşılaşacağımız, dibe vurmadan yükselemeyeceğimiz bir dönem ama kısa vadede elbette güzel zamanlar var. Ancak yaz ayları doğanın canlandığı enerjimizin arttığı aylar... Örneğin 21 Haziran’da Yengeç burcunda Güneş Tutulması meydana geliyor. 5 Temmuz'da Oğlak burcunda Ay Tutulması var. 14 Aralık’ta Yay burcunda Güneş Tutulması var. Bu tarihlerde güzel gelişmeler yaşanabilir.

        Boğa kadını ve Oğlak erkeği mantıklı bir ilişki mi?

        Koç kadını ile Balık erkeği ilişkisi neden çok zor?

        Burçların uyumu için sadece Güneş burcuna bakmak yeterli değil. Güneş burcunun yanında Ay burcuna, yükselen burca ve doğum haritasına bakmak gerekir.

        Yazın şehir dışına ziyaret etmeli miyiz?

        Astrolojiden ziyade koronavirüs salgınının ne zaman sona ereceği belli değil. Bu nedenle uzun vadeli planlar yapmamakta fayda var.

        13 Mayıs doğumluyum. İkizler’de gerileyecek Venüs'ün burcum üzerindeki etkisi nasıl olur?

        Venüs'ün geri hareket edeceği zamanda aşk ve sevgi konularında sorgulamalar yaşayabilirsiniz. Kıskançlıklar, dedikodular ve dolduruşlaryaşanabilir, dikkatli olmalısınız. Kafa karışıklığının arttığı bu dönemde büyük maddi yatırımlardan uzak durmalı, dış görünüşünüzü değiştirmek için ani kararlar vermemelisiniz. Ayrıca iş değişikliği için iyice düşünmelisiniz.

        5 Haziran’da Yay burcunda Ay Tutulması, 14 Aralık’ta Yay burcunda Güneş Tutulması var. Bu durumlar Yay burçlarını nasıl etkiler?

        Yay ve İkizler'deki tutulmalar eğitim ve yayıncılık, medya-sosyal medya, habercilik, seyahatlerle ilgilidir. Bu tutulma medya-yayıncılık alanında önemli değişikliklere işaret edebilir. Ayrıca bu konularla ilişkiniz varsa stres ve sıkıntılar yaşayabilirsiniz.Yeni koşullara adapte olurken zorluk yaşayabilir ve kararsız kalabilirsiniz.

        Senelerdir Akrep burcu için hep kötü bir sene olacak deniyor. 2020 daha da mı kötü olacak?

        Elbette hayır. Her burcun farklı alanlarda yaşadığı zorlanmalar var. 2020 ve önümüzdeki birkaç yıl değişim her burcu zorlayacak fakat Akrepler için 2020 daha da kötü olacak diye bir şey yok. İletişimde zorlanmalar yaşasanız da değişime ayak uydurur ve gerçekten isteklerinizin peşinden koşarsanız olumsuzlukları fırsata çevirebilirsiniz.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa