Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Antalyaspor'da Rıza Çalımbay dönemi bitti - Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Fabio Capello mu? - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Samuel Eto’o’lu kadrosunu, Samir Nasri ve Jeremy Menez gibi yıldızlarla takviye ederekyeni sezona giren ancak beklentilerin uzağında kalan Antalyaspor’da teknik direktörRıza Çalımbay dönemi bitti.

        Kulübün internet sitesinden yapılan "Teşekkürler Rıza Çalımbay" başlıklı duyuruda, "Geçtiğimiz sezon göreve gelen teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarımız karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır. Kendisine, bugüne kadar kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki spor yaşantısında başarılar dileriz." denildi.

        REKLAM

        Ligde ilk 5 haftada 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Akdeniz ekibi, 3 puanla 16. sırada yer alıyordu. Geçtiğimiz günlerde Nasri ile yaşadığı krizle de gündeme gelen Çalımbay’ın yakın çevresine “Geçen sezon kulüp rekorları kırdık. 5 maçlık kredi

        olur mu?” sözleriyle sitem ettiği öğrenildi.

        CAPELLO VE ZACCHERONİ İDDİASI

        Öte yandan Antalya yeni hoca için çalışmalara başladı. Kırmızı-Beyazlılar’ın ünlü İtalyan çalıştırıcı Fabio Capello ile Alberto Zaccheroni’yi gündemine aldığı, yerlilerden ise Mehmet Özdilek ile Ertuğrul Sağlam isimlerinin konuşulduğu bildirildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa