Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Cihaz Amazon Echo serisi yeni ürünlerini tanıttı - Teknoloji Haberleri
        • 1

          Echo (Yeni Nesil)

          Yeni nesil Echo, renk seçenekleriyle güncellenmiş bir kumaş tasarımına sahip. Amazon'un bu ürünü, 3 inçlik woofer ve artırılmış geri ses seviyesi de dahil olmak üzere Echo Plus ile aynı ses mimarisiyle geliyor.

          Yeni nesil Echo’nun fiyatı 99.99 dolar.

        • 2

          Echo Flex

          Alexa'yı ev içinde herhangi bir alanda kullanabilmek için geliştirilen Echo Flex, doğrudan standart bir elektrik prizine takılarak kullanılabiliyor. Dahili bir USB bağlantı noktası da olan bu ürünle, sesli olarak Alexa ile uyumlu akıllı ev cihazları kontrol edilebiliyor.

          Echo Flex'in fiyatı 24.99 dolar.

        • 3

          Echo Buds

          Kablosuz kulaklıkta Apple’ın AirPods, Samsung’un Galaxy Buds ve Huawei’nin FreeBuds’ına rakip olan bu ürün ise Bose’nin aktif gürültü azaltma teknolojisiyle geliyor. Ürün, Apple’ın Siri ve Google’ın Asistan’ı gibi Amazon’un Alexa’ı aracılığıyla sesle de kontrol edilebiliyor.

          Echo Buds’ın fiyatı 129.99 dolar.

        • 4

          Echo Dot

          Yeni nesil Echo Dot, LED ekran ile geliyor. Başucunda kullanım için gelişitiren bu akıllı cihaz ile saat ve alarm fonksiyonlarının yanısıra, anlık iç ve dış ortam için hava sıcaklığı takibi de yapılabiliyor.

          Echo Dot’ın fiyatı 59.99 dolar.

        • 5

          Echo Frames

          Amazon sesli asistanı Alexa’yı bu ürün ile akıllı gözlüklere de taşıdı. Alexa destekli cihazları gözlük üzerinden sesle kontrol etme imkanı sunan ürün, reçeteli gözlük kullananlar için de desteklenecek şekilde geliştirilmiş.

          Echo Frames’in fiyatı 179.99 dolar.

        • 6

          Echo Loop

          Alexa’yı tüm giyilebilir cihazlara taşımak isteyen Amazon, Echo Loop ürünü ile akıllı yüzük alanına da girmiş oldu. Akıllı asistana yüzüğü üzerinden erişmek isteyen kullanıcılar için geliştirilen bu ürün ile telefon görüşmeleri de yapılabiliyor.

          Echo Loop’un fiyatı 129.99 dolar.

        • 7

          Echo Show 8

          Daha çok mutfaklarda kullanım için geliştirilen bu ürün ile yeni yemek tarifleri ile pişirme yöntemleri konusunda ipuçları alınabiliyor. Görüntülü görüşmeler yapabilmek için dahili kamera da barındıran cihazın 8 inçlik HD ekranı bulunuyor.

          Echo Show 8’in fiyatı 129.99 dolar.

        • 8

          Echo Studio

          Amazon’un üst sınıf akıllı hoparlörü olarak konumlandırılan Echo Studio’da Dolby Atmos ve Sony destekli üç boyutlu (3D) bir ses deneyimi sunuluyor. Alexa destekli akıllı ev cihazlarını kontrol etmek için ev merkezi olarak da kullanılabilen cihaz, Fire TV ile de eşleştirilebiliyor.

          Echo Studio’nun fiyatı 199.99 dolar.

        • 9

          Amaxon'un yeni Echo ailesi

        • 10

          Yeni ürünleri Amazon'un Kıdemli Başkan Yardımcısı Dave Limp tanıttı

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa