Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Amatör kümedeki İstinyespor-Bahçelievler Olimpikspor arasındaki maçta yumruklar konuştu! - Futbol Haberleri

        Fatih'te bulunan Namık Sevik Stadyumu'nda oynanan İstanbul 1. Amatör Küme maçında İstinyespor ile Bahçelievler Olimpikspor arasında oynanan maçta saha karıştı. İHA'da yer alan habere göre mücadelenin 87. dakikasında yaşanan bir pozisyonun ardından hakem kırmızı kartına başvurmasıyla birlikte saha içinde gergin anlar yaşandı.

        Taraftarların sahaya yabancı maddeler attığı kaydedilirken saha içerisinde de oyuncular arasında gerginlik yaşandı. Kulübede bulunanların da saha içerisine girmesiyle birlikte olaylar büyüdü. Dakikalarca sürdüğü kaydedilen kavgada tribünden sahaya inen bazı taraftarların da dahil olmasıyla kavga boyut değiştirdi.

        REKLAM

        Tekme ve tokatların konuştuğu o anlar cep telefonu kameralarına yansırken, sahaya giren çevik kuvvet olaylara müdahale etti. Çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesinin ardından olaylar yatışırken, bir futbolcunun kolunun kırıldığı öğrenildi.

        İSTİNYESPOR TARAFTARLARINDAN AÇIKLAMA

        HABERTURK.COM WhatsApp İhbar Hattı'yla irtibata geçen İstinyespor taraftarları ise olayların rakip takım futbolcularının ve taraftarlarının başlattığını iddia etti. İstinyespor taraftarları, rakip takım kalecisinin tribünlere yaptığı hareket ve devamındaki rakip taraftarların kendilerinin üzerlerine çöp kovası fırlatmasıyla başladığını öne sürdü. Taraftarlardan gelen görüntüde bir futbolcunun tribünlere cinsel uzvunu işaret ettiği görülüyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa