Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Alişan bebeklerinin cinsiyetini açıkladı - Magazin haberleri
        • 1

          2018 yılında nikah masasına oturan ve geçtiğimiz yıl şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına alan Alişan-Buse Varol çifti, ikinci kez anne-baba olmak için gün sayıyor.

        • 2

          44 yaşındaki sanatçı Alişan, bebeklerinin cinsiyetini açıkladı.

          Çiftin bu kez kızları olacağı öğrenildi.

        • 3

          Buse Varol, geçtiğimiz aylarda "Allah'a binlerce şükürler olsun, biz yeni bir hayata başladık" sözleriyle ikinci kez hamile olduğunu da açıklamıştı.

        • 4

          30 yaşındaki Varol, Instagram hesabından şunları söylemişti:

          Allah'a binlerce şükürler olsun, biz yeni bir hayata başladık. Allah evladıma, bana, eşime ve dadımıza bir şans daha verdi. İnanilmaz korkunç ve felaket dakikalar yaşadık.

          Bir daha yaşatmasın Allah'ım. Hiç kimseye... Bu süreçte arayan, mesaj atan, DM'den (özel mesaj) yazan, bir şekilde bize ulaşmaya çalışıp, bizi merak eden herkese çok teşekkür ederim.

        • 5

          Ne kadar çok sevenimiz varmiş. Ne güzel insanlar biriktirmişiz. Ne kadar şükretsem de az kalır... Bizi Burak'ın ve karnımdaki 5 haftalık bebeğimin melekleri korudu, buna eminim.

          Allah bizi resmen pamuklara sarıp, korudu. Ufak, tefek yaralarla atlattık. Ailelerimize bağışladı Allah. Yazacak çok şeyim var ama sığdıramam. Yanımızda olan herkesten Allah razı olsun.

        • 6

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa