Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Alanyaspor - Galatasaray maçı yazar yorumları - Coredon Alanyaspor Haberleri
        • 1

          ŞANSAL BÜYÜKA

          Koca Galatasaray takımı bu. Ne kadar eksik olursan ol, ilk yarı tek kale oynuyorsun, tek pozisyon bulamıyorsun. Bu da yetmiyor, 3 dakikada 2 gol yiyorsun, insaf. 35. dakikada Galatasaray lehine penaltı tartışması yaratan önemli bir pozisyon var. Ne VAR çağırdı, ne hakem gitme zahmetine katlandı. Bu sezon VAR kararları “adamına-takımına“ göre veriliyor. Belli ki bu sezon Galatasaray liste dışı.

        • 2

          Galatasaraylıların gözünde Belhanda “kara listede“ ama Alanya maçında futbol adına hangi kalite varsa hepsi Belhanda‘dan geldi. Maç, uzatması ile birlikte 95 dakika oynandı. 95 dakikanın 90 dakikasını Galatasaray oynadı.

        • 3

          5 dakikasını Alanya. Galatasaray doksan dakikada “delik kova“ ile değirmene su taşır gibiydi. Değirmene geldiğinde kovada tek damla su bile yoktu. Boşuna çırpınıp, yorulup durdu. Galatasaraylılara “enseyi karatmayın, Şampiyonlar Ligi için halen umut var“ diyeceğim ama bu futbola, bu sonuçlara isyan kaçınılmaz...

        • 4

          ERMAN TOROĞLU

          Diğer takımlar Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne gitsin diye her şeyi yaptılar. Ama sarı-kırmızılılarda o güç yok. Biraz gaza basayım, üst sıralarda yer bulurum diye düşünmüyorlar. Çünkü gücü yok.

        • 5

          Dünkü maçta topla fazla oynayan takım Galatasaray olmuştur herhalde istatistiklere göre. Ben Hatice'ye bakmam, neticeye bakarım! Tabela kaç kaç, 4-1. İstersen sabaha kadar pas yap. O topu rakip kalenin çizgisinden içeri geçiremiyorsan hikayesin.

        • 6

          ÖMER ÜRÜNDÜL

          Bugüne kadar yeri geldikçe sık sık vurguladım, büyük kaleci Muslera Galatasaray takımının 1 numaralı temel direği diye. Muslera sakatlandıktan sonraki son 5 maça bakalım: 'Kaybedilen puan 13, yenen gol 13.' Her şeyi ifade ediyor.

        • 7

          Linnes çok iyi bir insan ve gerçek bir profesyonel hem de iyi bir oyuncu. Sağ bek de oynuyor, sol bek de. Mariano ve Saracchi'nin genel performanslarını göz önüne aldığımızda Fatih Terim'in Linnes'i devamlı yedek tutmasına anlam veremiyorum.

        • 8

          LEVENT TÜZEMEN

          Galatasaray için bu maçı kazanmak ekonomik açıdan da çok değerliydi ve 40 milyon TL'lik gelir elde edeceklerdi. Çünkü Sivasspor kaybetmişti ancak Galatasaray'ın kadro kalitesi, oyuncuların birbirini tamamlamaması ve yetersiz oyun aklı yenilgiyi getirdi.

        • 9

          Bu sezon Galatasaray hatalı kadro mühendisliğinin zafiyetini fazlasıyla yaşadı. Sakatların ve cezalıların yerine görev yapan oyuncular ile başarıyı maalesef yakalayamadı. Yeni sezon için şampiyonluk yıllarındaki gibi yeniden bir kadro planlaması yapılmalıdır.

        • 10

          ERCAN TANER

          Tam uyku bastıracak cinsi bir karşılaşma izlerken maç, devrenin bitimine 3 dakika kala nefis oldu. Ligin en deneyimli golcüsü Cisse, Galatasaray'ın bireysel hatalarını affetmedi. Belhanda'nın hazırladığı, Adem'in attığı gol Cimbom'u maçta tuttu. İkinci yarının Galatasaray adına senaryosu belliydi.

        • 11

          Maçın büyük bölümü Alanyaspor yarı sahasında oynandı. Kanat atakları, şut pozisyonları ile Galatasaray baya yüklendi. İyi kontra atak yapan Alanyaspor direnerek bekledi. Alanyaspor'un bir başka umudu, rakip savunmanın yapacağı hatalardı.

        • 12

          Bitime 15 dakika kala Adem'in kafası direkten dönmese, ibre Galatasaray'a dönebilirdi. Yalnız şunu belirtmem lazım, maçın ritmi hep Galatasaray'a dönük değildi. Son 10 dakika olgun ataklardan çok, golü atalım da, nasıl olursa olsuna döndü, 2-1 gerideki Galatasaray… Hele üçüncü golü yerseniz… Sonra 4 olunca olmadı tabi…

        • 13

          RIDVAN DİLMEN

          7 maçtır kazanamıyor Galatasaray, pandemiden de önce. Trabzon maçıyla Galatasaray bitirdi aslında. Kadro zafiyeti ve şampiyonluk yarışından kopulmasından ziyade Türkiye'de ne oynamasını bilen takımların karşısına hücuma çıkarken üçgenler kuran tek takım Alanyaspor.

        • 14

          Ezberci ama yetenekli bir takım Alanyaspor. Cisse tecrübe ne demek dersek onun adını söyleriz. Alanyaspor ligimizin en istikrarlı, en becerikli ve gol adetini de artırdılar ve çok ciddiler. Alanyaspor takımı ve hocasını kutlamak lazım.

        • 15

          TÜMER METİN

          Fatih Hoca'nın Galatasaray'ı ya şampiyon olur ya da ligi zirveden çok uzakta bitirir. Hedeften uzaklaşınca, takımı orada tutmak kolay değil. Hoca, Muslera'nın sakatlığıyla bu sürecin başladığını söyledi.

        • 16

          Bence hoca, Gaziantep FK maçının ardından Başakşehir öncesi fotoğrafı çekti. Haydi Alanya'ya getir Seri'yi, Belhanda'yı, Donk'u oynat! Feghouli'yi getiremiyorsun bile! Ortada bir hedef var ama o hedef isteniyor mu?

        • 17

          OSMAN ŞENHER

          Üçüncülük için mücadele ederken Alanya’dan dört gol yiyorsun. Hakikaten bu skorlar, bu yenilgiler Cim Bom taraftarının canını çok yakıyor. İşin en kötüsü de Galatasaraylı oyuncuların bir çoğu resmen dükkanı kapamış. Bu kadar kadercilik olmaz. Devamlı yan pas yaparak rakibe hata yaptıramazsın.

        • 18

          Turuncu-yeşilliler gol pozisyonuna giriyor, fırtına gibi o kadar çabuk ki futbolcular. Üç pasla kaleciyle karşı karşıya kalıyorlar. Galatasaray rakip kaleye giderken en az 20 pas yapıyor. Bu kadroyla daha fazlasını yapabilir misin? Yapamazsın burası kesin. Kalan üç maçta da bu futbolla Galatasaray’ın işinin kolay olduğunu düşünmüyorum.

        • 19
        • 20
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa