Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Alanyaspor'dan Emre Akbaba açıklaması! - Galatasaray Haberleri

        Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Emre Akbaba hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili TRT Spor'da yayınlanan Ajans Saati programına açıklamalarda bulundu.

        Emre Akbaba hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Çavuşoğlu, "Emre ile ilgili basında sürekli gerçeği yansıtmayan haberler sürekli yazılıp çiziliyor. Galatasaray'a gidiyor diye bunların hiç biri gerçeği yansıtmıyor. Bu kulüplerden gelen bir teklif yok. Galatasaray Başkanı ile de görüşüyoruz. Kendisi de bizde neredeyse gerçeği yansıtmayan haberlere inanacağız diyor. Emre Akbaba ile ilgili hiçbir görüşmemiz olmadı. 3 büyük kulüp Emre ile ilgileniyor ancak kimse gelip Alanyaspor kulübüyle konuşmadı. Ben bugün Emre ile beraberdim. Hem kulüp hem de oyuncu menfaatleri doğrultusunda satabiliriz. Emre Akbaba büyük bir kulübe gitmek isterse önünü açacağız. 3 büyük kulüp de oyuncu satarsak Emre'yi düşünüyoruz diye söyledi. Tolga olayı çıkıyor, o çıkıyor, bu çıkıyor. Bunların hiçbiri gerçeği yansıtmıyor. Teklif gelirse anlaşırsak yolunu açacağız. Avrupa'dan bir teklif gelirse yolunu açacağımızı söylüyorum" diye konuştu.

        Çavuşoğlu forvet transferiyle ilgili ise, "Vagner Love gündemimizde yok. Zaten oraya Bobo'yu transfer ettik" ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa