Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Ahmet Bulut tek tek açıkladı: Pepe, Arda Turan Beşiktaş, Julio Alves, Cenk Tosun, Emre Çolak, Tolgay Arslan ve transfer... - Futbol Haberleri
        • 1

          Başarılı menajer Ahmet Bulut, TRT Spor’da yayınlanan Basın Tribünü programında Habertürk Spor Yayın Koordinatörü Meriç Müldür’ün de aralarında bulunduğu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        • 2

          TRT Spor'da katıldığı programda konuşan, Volkan Babacan, Ozan Tufan, Arda Turan, Emre Çolak, Demba Ba, Anwar El Ghazi Adriano Correira gibi yıldızların menajerliğini yürüten Ahmet Bulut, Arda Turan'dan Talisca'ya, Emre Çolak'tan Galatasaray'la adı anılan Filipe Luis'in transferlerine kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.

        • 3

          Erol Erdal Alkan'ın ismini daha önce duyduğunu dile getiren Ahmet Bulut, o dönem üzerinde durmadıklarını açıkladı.

        • 4

          Erol'un Milli Takım'da olduğu dönem yaşanan tartışmalar nedeniyle "Allah'tan menajeri ben değilim." dediğini belirten Bulut, "Benim üzerime fazla geliyorlar." dedi.

        • 5

          Bulut şöyle devam etti: Cenk seçildiğinde de böyle oldu. Benim başarı sırlarım var ancak Cenk kötü bir kaleci olsa kimse onu almazdı.

        • 6

          Ben menajerlerin Milli Takım kadrosuna karıştığını düşünmüyorum. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun menajeri de olabilir. Almanya Milli Takımı da küme düşen takımdan oyuncu alabiliyor.

        • 7

          Ben futbolculara 'Benimle çalışmazsan Milli Takım'a gidemezsin' demiyorum.

        • 8

          Bu yaz yaklaşık 7 milyon Euro'ya Galatasaray'a katılan olan Badou Ndiaye'nin transferiyle ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı. Ahmet Bulut şunları söyledi:

        • 9

          Avrupa'da oynadığı kulüp çok küçük bir kulüptü. Osmanlıspor'a 300 bin Euro gibi bir miktara gitti, iki sene iyi performans sergiledi. Çok mu arz mı? Bu talep meselesi. İngiltere'den de istemişler... Futbol böyle bir şey işte.

        • 10

          BEŞİKTAŞ'LA İLİŞKİLERİ...

          Beşiktaş'tan büyük paralar kazandığı iddialarını yanıtlayan Bulut, "Ben iş yaptım ama daha 1 lira para almadım. Bu, almayacağım anlamına da gelmiyor."

        • 11

          "Fikret Orman göreve geldiğinde enkaz devraldı. Böyle bir dönemde ona giderek baskı yapmam gibi bir şey söz konusu olamazdı. Ben Başkan Orman'a güveniyorum, sözü var. Benim Beşiktaş'ta param kalmaz" ifadelerini kullandı.

        • 12

          Tolgay Arslan'ın 20 milyon Euro ettiğine yönelik görüş üzerine konuşan Bulut, "Çok zor, Türk oyuncu olduğu için çok zor. Beşiktaş bu sezon çok iyi, herkes geliyor izliyor. Tolgay Arslan Avrupa'da oynayacak bir futbolcu. Beşiktaş'la sözleşme uzatmadan önce bize teklif de geldi. Beşiktaş bu işleri yapıyor. 1 sene veya 6 ay kala beklemiyor uzatmak için." dedi.

        • 13

          Tolgay'ın Türk Milli Takımı'nda oynayıp oynayamayacağına yönelik olarak yöneltilen soruyu yanıtlayan Bulut, "Avukatlar şu anda son aşamada. Avukatlar bunu sadece Türkiye için yapmıyor, benzer birçok oyuncu var. FIFA bir karar verecek..." ifadelerini kullandı.

        • 14

          Bulut, Cenk Tosun'la ilgili yöneltilen soruya ise "Cenk benim oyuncum değil, konuşmam doğru olmaz. Ama benim oyuncum olsa en değerli oyuncum olurdu." cevabını verdi.

        • 15

          ÇOK KONUŞULAN JULIO ALVES TRANSFERİ

          Bulut, Beşiktaş'ın uzun yıllar eleştirilen Julio Alves transferini açıkladı. "Jorge mendes'le bir tanışıklık oldu. Portekiz U20 Dünya Kupası'nda final oynamıştı, o takımın kaptanı ve 10 numarasıydı. 3 milyon Euro'ya bonservisi alınacaktı. Buna karşılık Beşiktaş'taki genç oyuncular olan Cenk, Atın, Muhammed ve Necip'in 8 öilyon Euro'luk bonservisinin yüzde 50'sini alacaklardı."

        • 16

          Yani Beşiktaş 3 milyon Euro'ya Alves'i alacaktı, 8 milyon Euro da alacaktı. O olaydan sonra bir türlü olmadı, başkan bıraktı, bir şeyler oldu... Beşiktaş Alves için 1,5 milyon Euro para ödedi, anlaşıldı ve feshedildi. Futbolda böyle şeyler olur." dedi.

        • 17

          "PEPE TRANSFERİ ZOR OLDU"

          Bulut, Beşiktaş'ın bu yaz Real Madrid'den ayrılan ve Juventus ile PSG gibi kulüplerle adı anılan Pepe'nin transferinin perde arkasını da anlattı.

        • 18

          Bulut, "PSG'nin Pepe için sunduğu ekonomik şartlar Beşiktaş'tan çok daha iyiydi ama Fransa'ya gitseydi ikinci adam olacaktı. İkinci adam olmak istemedi ve Beşiktaş'a gelmek istedi. Bu kararı verdiği için de çok mutlu" yorumunda bulundu.

        • 19

          EMRE ÇOLAK'IN TRANSFERİ!

          Bulut, kariyerini La Liga ekiplerinden Deportivo'da sürdüren Emre Çolak'la ilgili açıklamalar yaptı. Bulut, "Emre duygusal davranmayı yeni bırakabildi. Emre'nin İspanya'da daha büyük bir takıma transfer olması gündemde." dedi. Bulut ayrıca genç Türk oyuncuların Avrupa'ya gitmeleri gerektiğini de belirtti.

        • 20

          ARDA TURAN'IN TRANSFERİYLE İLGİLİ...
          Bulut, kariyerini Barcelona'da sürdüren Arda Turan'ın transferiyle ilgili şöyle konuştu:

          Arda'nın daha 1,5 sene mukavelesi var. Oynamaması durumundan rahatsızız. Hoca Valverde Arda'ya daha 10 dakika şans vermedi. Arda top oynamak istiyor. Milli Takım'a döndükten sonra kilo verdi, hırslandı. Ciddi bir mukavelesi var, bu meblağları her kulüp veremez.

        • 21

          Ben bir kulüp ismi veremem. İstediğimiz gibi olmazsa 1,5 sene mukavelesi var, Arda da profesyonel futbolcu. Türkiye'den hiçbir kulüple görüşmemiz olmadı, bunun mukavele şartlarıyla alakası da yok. Teklif gelmedi. Teklif yokken 'Evet' ya da 'Hayır' gibi bir şey demesi olamaz. Erken bir şey söylemek zor. Bir görüşmelerim var ama isim verirsem doğru olmaz. Çünkü o kulüpler "Bizi kullanıyor." diyebilir ancak sürekli olarak görüşmelerim var.

        • 22

          FILIPE LUIS VE GALATASARAY

          Filipe Luis'in Galatasaray'la adı anılması üzerine konuşan Bulut, "Benim hiçbir görüşmem olmadı. Futbolcu ayrılmak istiyor, bunla ilgili olarak Atletico'ya giderek görüşme yapacağım. Nereye gitmek istiyor öğreneceğiz" dedi.

        • 23

          Bulut, Beşiktaş'ta kiralık olarak bulunan Talisca'yla ilgili olarak ise şunları söyledi:

          Talisca'nın opsiyonu var. Başkan Fikret Orman ve Umut Güner bonservisini almak için uğraşıyor, daha zaman var. 20 milyon Euro civarında bonservis bedeli."

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa