Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa ÖNDOĞAN/BESNİ(Adıyaman), (DHA)ADIYAMAN'ın Besni ilçesinde, çocuklar arasındaki tartışmaya büyüklerin de dahil olmasıyla 2 aile arasında çıkan ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavgada yaralanan Şahin Baysoy, tedavisinin ardından sedye ile getirildiği adliyede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Olay, 1 Ağustos günü, Oyalı Mahallesi'nde yaşandı. Baysoy ile Akar ailelerinin çocukları arasında çıkan tartışmaya, büyükler de dahil oldu. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, taraflar birbirlerine tabanca ve bıçak ile saldırdı. Mehmet, Emrah ve Şahin Baysoy adlı kuzenler ile Mustafa Akar yaralandı. Kavga, ihbar üzerine gelen polis ekipleri tarafından sonlandırılırken yaralılar, ambulanslarla Besni Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tabancayla vurulan Mustafa Akar, doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Mehmet ve Emrah Baysoy tedavilerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutukladı.

        Şahin Baysoy da tedavisinin sonlanması üzerine gözaltına alınıp, ambulansla Besni Adliyesi'ne getirildi. Jandarmanın geniş güvenlik önlemleri altında sedyede taşıdığı Şahin Baysoy, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Adıyaman / Besni Mustafa ÖNDOĞAN

        2020-08-15 11:48:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa