Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rüşan Anıl ATAR/ADANA, (DHA)ADANA´da aralarında husumet olduğu öne sürülen iki grubun arasında çıkan ve 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgada, şüpheli C.Y. (17) ile Ş.A. (18), çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Olay, geçen cumartesi gece saatlerinde merkez Yüreğir ilçesine bağlı Mirzaçelebi Mahallesi´nde meydana geldi. İddiaya göre, C.Y. sokakta yürüdüğü sırada, aralarında husumet olduğu öğrenilen Ş.A. ve A.A. (35) ile karşılaştı. İki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce A.A., eve gidip av tüfeğini alarak olay yerine döndü. Ş.A.´nın av tüfeğini A.A.´nın elinden alıp, ateşlemesi sonucu C.Y. yaralandı. Yaralanan C.Y. de belindeki tabancayı çıkarıp, ateş etti. O sırada yoldan geçen ve olayla ilgisi olmayan B.D. (20), tabancadan çıkan mermiyle bacağından yaralandı. A.A. ile Ş.A., ise olay yerinden kaçtı.

        Silah seslerini duyan vatandaşların durumu ihbar etmesi üzerine, olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı C.Y., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü´ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, A.A. ile Ş.A.´yı saklandıkları adreste yakaladı.

        Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        C.Y. ile Ş.A., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, A.A. ise serbest bırakıldı. DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez Rüşan Anıl ATAR

        2020-08-11 09:56:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa