Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'da, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175'inci yılı korona virüs salgınını önlemek amacıyla uygulanan sosyal mesafe kuralına uygun olarak kutlandı. Polisler şehit meslektaşlarını da unutmayarak kabirlerinin başında dua etti.

        Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. yılı tüm Türkiye’de olduğu gibi Adana’da da kutlandı. Atatürk Parkın'nda düzenlenen kutlama törenine, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı şubelerden kalabalık oluşturmamak için temsili olarak birkaç polis katıldı. Polisler, maske ve eldiven takarak sosyal mesafe kuralına uygun olarak sıraya girdi. Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, tören alınana gelerek polislerin 175'inci kuruluş haftasını kutladı. Tören daha sonra çelenk koyma saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

        Buradaki törenin ardından Buruk Mezarlığı’na giden polisler, şehit olan meslektaşları için dua etti. Ardından Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, şehit kabirlerini gezerek karanfil bıraktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa