Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yukatel Adana Demirspor Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak'tan şampiyonluk yorumu - Yukatel Adana Demirspor Haberleri

        TFF 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor'un teknik direktörü Giray Bulak, hücum futbolunu çok sevdiğini, takımı savunmaya yönelik oynatmayı çok istemediğini vurgulayarak, "Fakat hücum futbolu maç, savunma futbolu şampiyonluk kazandırır. Bu çok önemli." dedi.

        Bulak, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Demir Grup Sivasspor ile oynadıkları hazırlık karşılaşmasında hemen hemen tüm oyuncularına şans tanıdıklarını ve son durumlarını gördüklerini, futbolcularının iyi mesajlar verdiğini belirtti.

        Oyuncularıyla sık sık toplantı yaptığını anlatan Bulak, "Onları mental ve fiziksel olarak hazırlıyoruz. Oyuncularımı seviyorum, iyi çalışıyorlar. Günde 3 idman koysak gülerek, severek geliyorlar ve bu anlamda takımımdan son derece memnunum." diye konuştu.

        REKLAM

        Nasıl oynamaları gerektiğini bildiklerini anlatan Giray Bulak, şunları aktardı:

        "Bir oyun şablonu oluşturduk ve o bizi bir noktaya getirdi. Oyuncu öğrendikçe, geliştikçe başka şeyleri de uygulamak, inşa etmek lazım. Her geçen gün farklı bir anlayışa doğru gidiyoruz. Bu bizi yükseltecek, daha hücum futboluna yöneltecek. Hücum futbolunu çok seviyorum. Savunma futbolu oynamayı çok istemiyorum. Fakat hücum futbolu maç, savunma futbolu şampiyonluk kazandırır. Bu çok önemli. Takımın bu yönünü geliştirmek gerekir ama oyuncuya başka şeyleri de öğretmek lazım."

        Bulak, bu haftaki rakipleri Eskişehirspor karşısında mutlaka kazanmak istediklerini de sözlerine ekledi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa