Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yukatel Adana Demirspor Adana Demirspor'dan Yılmaz Vural'a sert tepki! - Yukatel Adana Demirspor Haberleri

        Gökoğlu, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Adana'da her kesimden destek beklediklerini belirtti.

        Maddi anlamda kulübün zor günlerden geçtiğini ifade eden Gökoğlu, "Bu süreç zarfında gerekli desteği alamadık, yalnızız. Yarın bir gün bir kaç tane futbolcu fesih yapar giderse, üzülürüz." dedi.

        Gökoğlu, yabancı futbolcular dahil olmak üzere ödemeler için 1,5 milyon liraya ihtiyaçları olduğunu dile getirerek, bu parayı bir ay içerisinde tedarik etmeleri gerektiğini vurguladı.

        Yılmaz Vural'ın, "Beni TFF'den aradılar. Eskişehirspor çok büyük bir camia. Düşmemesi lazım. 'Oraya git' dediler." şeklindeki ifadelerini anımsatan Gökoğlu, "Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın yaptığı açıklamayı kınıyor ve Türkiye Futbol Federasyonundan cevap bekliyoruz. Yılmaz Vural, 5 maçlığına göreve geldi. Hemen arkasından bu açıklamayı yaptı." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa