Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Adam Schlesinger koronavirüse yenildi - Magazin haberleri
        • 1

          Emmy ödüllü müzisyen, dizi ve film müziği yapımcısı Adam Schlesinger, koronavirüsü nedeniyle 52 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm haberini ise; Tom Hanks verdi. Ünlü oyuncu, “O olmadan ne Playtone ne de That Thing You Do olurdu. Onu maalesef Covid 19’dan kaybettik. Çok Üzgünüm” dedi.

          Ivy, Tinted Windows, Fever High ve Fountains müzik gruplarının kurucularından olan Adam Schlesinger; Emmy ve Grammy kazanan, Oscar, Tony ve Altın Küre Ödülleri’ne aday gösterilen önemli bir müzisyendi.

        • 2

          KORONAVİRÜSTEN HAYATINI KAYBEDEN DİĞER SANATÇILAR

          78 yaşındaki oyuncu ve komedyen Eddie Large koronavis nedeniyle hayatını kaybetti. Sanatçının vefat haberini ailesi büyük bir üzüntüyle doğruladı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada "Babamız uzun süre kahramanca savaştı" denildi. Hastalığın bulaşıcı olması nedeniyle Edide Large, hastanede ziyaret edilemedi.

        • 3

          Önceki gün de Star Wars filmi oyuncusu ve aksan koçu olan Andrew Jack, koronavirüsten yaşamını yitirmişti. Sanatçı, 76 yaşındaydı.

        • 4

          Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı rolüyle tanınan ünlü oyuncu Turhan Kaya da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden sanatçılardan. Kaya bugüne kadar Kurşun Yarası, Çemberimde Gül Oya, Binbir Gece, Doktorlar, Bıçak Sırtı, Kurtlar Vadisi Pusu, Menekşe ile Halil, Tatlı Bela Fadime, Dedektif Biraderler, Melekler Korusun, Bu Kalp Seni Unutur mu?, Masumlar ve Şahsiyet gibi dizilerde rol aldı.

        • 5

          Caz, funk ve geleneksel Kamerun müziklerini birleştirdiği tarzı ile adını tüm dünyaya duyuran Manu Dibango da virüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

        • 6

          Tiyatro alanında en saygın ödüllerden olan Tony Ödülleri'ni dört kez kazanan Terrence McNally de koronavirüs nedeniyle hayata veda etti. Daha önce akciğer kanserini yenen Terrence McNally 81 yaşındaydı. Sanatçının kronik obstrüktif akciğer hastalığı ile mücadele ettiği de açıklandı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa