Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Abdullah Avcı: İki hamleyle maçı çevirdik - Futbol Haberleri

        Osmanlıspor'un direkt oynayan ve koşu yapan bir takım olduğuna dikkati çeken Avcı, "Savunmadan hücuma geçişte etkili bir takım. Duran toplar rakip için önemliydi. Osmanlıspor bir geçiş takımı. Genelde vurdurmadık. Yediğimiz gol ve ilk yarıdaki oyun biz adımıza ağırdı. İkinci yarıda oyunu biraz daha hızlandırdık. İki hamleyle oyunun lehimize dönmesini sağladık." şeklinde görüş belirtti.

        "Volkan'ın kurtardığı top oyunun kırılma anıydı" diyen Abdullah Avcı, "Kazanmamız gereken haftada kazandık. Bizim adımıza harika bir yarış. İkinci yarıda oyunu hızlandırdık ve kazandık. Fikstür avantajına inanmıyorum. Uzun vadedeki maçlara hiç bakmadım. Her maç 0-0 ve zor başlıyor. Hakemin maçta etkili olduğunu düşünmüyorum." şeklinde konuştu.

        REKLAM

        Teknik direktör Avcı, Arda Turan ile ilgili bir soruya da " Arda Türk futbolunun önemli değerlerinden. Ayağındaki sakatlıkla uğraşıyor. Bu sakatlık tekrarladı. Onun oyun aklı, zekası ve enerjisi bize her zaman lazım. Geçen hafta bize önemli bir maç kazandırdı." diyerek sözlerini tamamladı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa