Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Abdullah Avcı: ''Adebayor'un golünü konuşacaklarına kendi attıkları gole baksınlar'' - Rams Başakşehir Haberleri

        Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, maçın ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

        Deneyimli teknik adam yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

        "Attıkları golde tacı 15 metre önden attılar. Onu da konuşsunlar. Pozisyona tekrar baktım, el yok. Bence penaltı da değil. Adebayor da zaten öyle bir şey söylemediğini bana söyledi. Sekiz günde üçüncü maçımızı oynadık. Kaliteli bir rakiple karşılaştık. Onların özelliklerine göre çalıştık. 3. bölgeye kadar oyunumuzu iyi oynadık fakat orada hareketsiz kaldık."

        BASIN TOPLANTISI

        Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise 8 günde 3 maç oynadıklarını ve bu süreçte çok fazla rotasyon yapamadıklarını dile getirdi.

        Kayserispor'un sahasında iyi futbol oynadığını ve kolay kolay gol yemediğini aktaran Avcı, şu ifadeleri kullandı:

        "Ligin oyuncu kalitesi ve fizik gücü bakımından en iyi takımlarından birisiyle karşılaştık. Baskı ve sıcak temas yapabilen bir takım. Bugün birinci bölgeden ikinci bölgeye, kaleciyi de kullanıp iyi pas trafiği yaptık ancak üçüncü bölgede final paslarında sıkıntılar yaşadık. Oyun içinde kalmaya çalıştık. Ligde bulunduğu konumu hak eden bir takıma karşı mücadele verdik. Yoğun maç temposunda burada aldığımız bir puanla haftayı kazançlı kapattığımızı söyleyebilirim."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa