Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan ABD’li şarkıcılar Türkiye’de konser verebilecek mi?

        ABDile Türkiye arasında yaşanan vize krizi, ABD’li sanatçıların Türkiye’deki konserlerini de etkiledi. İki ülkenin vize işlemlerini karşılıklı askıya alması sonrası ilk konser iptal kararı Della Miles’tan geldi. HT Magazin'in haberine göre, dünyaca ünlü şarkıcının yarın Eskişehir’de vereceği konser, vize alamadığı için iptal edildi. ABD’li tesettür modeli Halime Aden de vize alamadığı için İstanbul’daki bir moda çekimine katılamamıştı.

        ABD’li şarkıcılar Türkiye’de konser verebilecek mi?

        ABD ve Türkiye arasındaki vize krizi, ABD’li şarkıcıların Türkiye’de vereceği konserleri riske attı. İlk konser iptal kararı, ünlü şarkıcı Della Miles’tan geldi. Public Tube Eskişehir’de yarın vereceği konser ünlü şarkıcının vize alamaması nedeniyle iptal edildi.

        REKLAM

        Zorlu PSM’de sahneye çıkacak olan ABD’li şarkıcılar Brazzaville, Marcus Miller, John Maus, Baths, Matrixxman, Blue Man Group, Gregory Porter’ın konserlerinde henüz bir iptal durumunun yaşanmadığı açıklandı. Son olarak ABD’li komedyen Alex Edelman, 13 Kasım’daki gösterisi için Türkiye’ye nasıl giriş yapacağını Twitter’daki takip- çileine danıştı. ABD’li şarkıcıların Türkiye’de verecekleri konserlerin çoğunun akıbeti henüz belli olmazken bilet satış- larına devam ediliyor.

        Halime Aden, vize alamadığı için İstanbul’daki bir moda çekimine katılamadı.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa