Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 8 Nisan'daki Dolunay bizi nasıl etkileyecek?
        • 1

          Merhaba sevgili Habertürk okurları… Hepimizin evlere kapandığı, sıkıntılı ve zorlayıcı haftalardan geçiyoruz. Bu haftaya baktığımızda, 8 Nisan Terazi burcunda Dolunay meydana geldi. Dolunay’da hijyen kurallarına özen göstereceğiz… Ayrıca Dolunay döneminde bilgi kirliliğine, kaosa sürükleyecek laf kalabalıklarına dikkat etmek, doğruyu yanlıştan ayırmak için özen göstermek gerekiyor. Peki burçları ayrı ayrı neler bekleyecek? 6-12 Nisan haftalık burç yorumlarıyla ilgili detaylar haberimizde.

        • 2

          KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Kendinizi geliştirmek için yeni hobilere yöneleceğiniz bir haftadan geçiyorsunuz sevgili Koç burçları. Belki hobilerinizi bir üst seviyeye dahi taşıyabilirsiniz. 8 Mart’ta gerçekleşen Dolunay’da ise daha çok kabuğunuza çekilecek ve insanlarla pek fazla etkileşim halinde olmak istemeyeceksiniz. Dolunay ayrıca ilişkilerde sizleri sınıyor. Partnerinizle alakalı ufak tartışmalar yaşayabilirsiniz. İlişkilerde agresif tavırlar içerisinde olabilirsiniz. Ancak bu süreçte iki tarafın da birbirine karşı sabırlı olması gerekiyor. Birbirinizi alttan almaya çalışmalısınız. Sağlıkta ise boğaz ağrısına dikkat edin…

        • 3

          BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Yoğun ve temposu yüksek bir haftadasınız sevgili Boğalar… Yeni haftada iş ile alakalı iletişim trafiğiniz bir hayli yüksek… Uzaktan iş halletmeye çalışırken biraz yorgun ve bitkin hissedebilirsiniz. Ancak çalışmalarınızın görüldüğünü bilin… Hatta bu dönem patronlarınızdan prim alabilirsiniz. 8 Mart’ta gerçekleşecek Dolunay’da ise sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Bağışıklığınızı yüksek tutmak için sağlıklı ve dengeli beslenmenizde fayda var. Aşk hayatınızda partnerinizle aranızda soğukluk yaşanabilir. Sabırlı ve sakin olun.

        • 4

          İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Yeni haftada ikili ilişkilerinize ve iletişiminize dikkat etmeniz gerekiyor sevgili İkizler burçları. Koronavirüs nedeniyle evlere kapandığımız, temastan uzak durduğumuz şu günlerde ev ortamında gerginlikler artabilir. Evli ve ilişkisi olan İkizler burçları partnerleriyle gereksiz tartışmalara girebilir. Bunun yanında çocuğunuza laf anlatmaya çalışırken ipin ucunu kaçırabilirsiniz. Bir anda sesinizi yükseltebilirsiniz. Daha anlayışlı ve sakin olmanızda fayda var. Bunun yanında 6 Nisan haftasında farklı işlerle meşgul olmak sizlere iyi gelecek.

        • 5

          YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Gelelim Yengeç burçlarına… Aile içinde çıkabilecek tartışmalara karşı dikkatli olmanız gereken bir haftadasınız sevgili Yengeç burçları… Aile büyüklerinizden, komşularınızdan eleştiri alabilirsiniz. Yine aile büyüklerinizin inatçı halleri sizleri sinirlendirebilir. Sessizliğinizi korusanız da içten içe kendinizi yiyeceksiniz. Bunun yanında Dolunay, tasarruf yapmanız gerektiğini, israftan kaçınmanızı söylüyor… Çünkü ödemelerinizde artış gözükebilir ve yeni borçlara girebilirsiniz. Aşkta ise durgun bir dönem fakat 19 Nisan’dan sonra şanslı etkiler kapıda.

        • 6

          ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

          'Niye her şey benim başıma geliyor?' diye isyan edeceğiniz fakat olaylara iyi yandan bakmanız gereken bir haftadasınız sevgili Aslan burçları… Geçtiğimiz haftalarda bazı planlarınız bozulmuş olabilir. Yeni haftada ise sekteye uğrayan bu planlarla ilgili moral bozukluğu yaşayabilirsiniz. Hatta çevrenize agresif tavırlar sergileyebilirsiniz. 8 Nisan’da gerçekleşen Dolunay’da iş hayatındaki yoğunluğu olabilir ve eğer hayatınızda biri varsa sinirinizi ondan çıkarabilirsiniz. Kavga ve atışmalar için doğru bir zaman değil… İletişiminize dikkat etmeniz gerekiyor.

        • 7

          BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Para konularının hakim olacağı bir haftaya giriyorsunuz sevgili Başak burçları… Özellikle 8 Mart’ta gerçekleşen Dolunay, paranızı iradeli harcamanız gerektiğinin sinyalini veriyor. Çünkü yeni masraflar kapıya dayanabilir. İsraftan kaçınmalısınız. Ayrıca dalgınlığınız, eşya kayıplarına neden olabilir. Bunun yanında iştahınız artmış, kendinizi yemeğe vermiş olabilirsiniz. Yeni haftada egzersiz, spor gibi faaliyetlere yöneleceksiniz. Hafta sonuna doğru negatif düşüncelerden arınıp kendinize temiz bir sayfa açacaksınız.

        • 8

          TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Kendinizi spora ve sağlıklı beslenmeye adayacağınız bir hafta olacak sevgili Terazi burçları… Geçtiğimiz haftalarda yeme içmede ipin ucunu kaçırmıştınız biraz. Ancak o günler geride kaldı ve motivasyonunuzu yükselttiğiniz zaman geldi. Ancak 8 Nisan’da burcunuzda bir Dolunay meydana geldi ve Dolunay’dan en çok sizler etkileneceksiniz. İstemeden ağzınızdan öfke dolu sözler çıkabilir, bir anda parlayabilirsiniz. Dikkatli olun! Hafta sonundan itibaren ise iletişim yönünüz kuvvetleniyor. Sempatik tavırlarınızla etrafınızdakileri mutlu ediyorsunuz.

        • 9

          AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Sevgili Akrep burçları… Maddi durumlarda artışların gözüktüğü fakat sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız. Venüs’ün 3 Nisan’da İkizler burcuna geçişiyle para konularında rahatlama yaşıyorsunuz. Hatta elinize yüklü paralar bile geçebilir. Fakat 8 Nisan’daki Dolunay’da sağlık problemleriyle ilgili endişe duyabilirsiniz. Bağışıklığınızı güçlü tutmaya bakın ve stresten uzak durmaya çalışın. Bunun yanında Dolunay’da agresif olabilir, ailenize karşı sesinizi yükseltebilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var.

        • 10

          YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Aşk ve ilişkiler yönünden şanslı bir haftadasınız sevgili Yay burçları… Evliliğiniz de beraberliğiniz de gayet güzel ve sorunsuz ilerliyor. Fakat 8 Nisan’da bir Dolunay meydana geldi ve Dolunay’da agresif çıkışlara karşı kendinizi frenlemeniz gerekecek. Her şeyin üst üste geldiği hissine kapılabilirsiniz. Kariyer ve eğitim hayatınızda isyan bayraklarını çekebilirsiniz. 11 Nisan’da Merkür’ün Koç burcuna geçişiyle partnerinizle yakınlaşacak eğer problemler varsa sorunları çözeceksiniz.

        • 11

          OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Sevdiklerinizle, partneriniz ya da eşinizle daha fazla vakit geçireceğiniz bir haftadasınız sevgili Oğlak burçları… Stres ve sıkıntılarınızı ailenizle geçirdiğiniz güzel vakitlerle geçiştiriyorsunuz. Sıkıntı yaşadığınız konu ise kariyer… 8 Nisan’da meydana gelen Dolunay’da kariyer alanında sinirlerinize hakim olmalısınız. Stresli durumlar bu dönemde baş gösterebilir. Maddi yönden planlarınız tıkırında işlemeyebilir. Koronavirüs günlerinde işlerin duraksamasını kafanıza takmamalı ve bu günlerin geçeceğini bilmelisiniz.

        • 12

          KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Çalışma hayatınızın yoğun geçeceği bir haftadasınız sevgili Kova burçları… Evinizden çalışan bir Kova burcu olsanız dahi telefon görüşmeleri, mailleşmeler eksik olmayacak. O nedenle çok yorulmamaya, kendinizi sıkmamaya özen göstermelisiniz. Zaten 8 Nisan’da bir Dolunay meydana geldi ve Dolunay’ın etkileri bir hayli sert olacak. Bu dönemde riskli davranışlardan kaçınmalı, kafanıza göre iş yapmamalısınız. Örneğin atacağınız her adımı üstlerinize bildirmelisiniz. Ayrıca ev kazalarına, sporda kendinizi incitmemeye dikkat etmelisiniz.

        • 13

          BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Son olarak Balık burçlarındayız… Sevgili Balıklar, ödemelerinize, paranıza, harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız. Zaten Dolunay’ın sert etkileri de en çok para konularında zorlayacak sizleri. Bu nedenle ne borç alın, ne de borç verin… Lüzumsuz harcamalarda bulunmayın. Borç ve krediniz varsa geciktirmeden ödeyin. Ya da bu dönemde gizli ya da unutulmuş borçlarınız çıkabilir. Dikkatli olun. 11 Nisan’da Merkür Koç burcuna geçince gelirlerinizde artış olabilir.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa