Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 30 Mart - 5 Nisan 2020 haftalık burç yorumlarınız!
        • 1

          Merhaba sevgili Habertürk okurları… Nisan ayına gireceğimiz şu günlerde hepimiz zorlayıcı etkiler altındayız maalesef… Hepimizin sınanacağı meseleler var. Karantina günlerinde kendimizi yorgun ve bitkin hissediyoruz. Ancak bu durumun geçici olduğunu bilerek yaşamamız gerekiyor. Bu haftaya baktığımızda 30 Mart’ta Mars Kova burcuna geçti, 3 Nisan'da ise Venüs İkizler burcunda olacak. Yeni başlangıçlardan, yeni yollardan geçerken zorlanabiliriz. Peki burçları ayrı ayrı neler bekleyecek? 30 Mart – 5 Nisan haftalık burç yorumlarıyla ilgili detaylar haberimizde.

        • 2

          KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Sevgili Koç burçları… Güzel, fakat kariyer ve para alanında zorlanacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Kariyerde zorlanmanızın sebebi ise değişime karşı duruşunuz… Koç burçlarının kariyer alanında yön değiştireceğini, farklı mesleklere yöneleceğini söylemiştik… Değişim bu haftadan itibaren kendini gösteriyor. Yeni yollara, yeni planlara yönelerek kariyerinizi şekillendireceksiniz. Haliyle de para konularında zorlanmalar yaşayacaksınız. 3 Nisan'da ise Venüs’ün İkizler burcuna geçişiyle vaktinizi evinizde hobilerinize ayırarak geçirebilirsiniz…

        • 3

          BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

          30 Mart haftasında kariyer ve mesleki alanda zorlanmalar yaşayabilirsiniz sevgili Boğalar… Birlikte çalıştığınız insanlarla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Ya da kariyerde sorumluluklarınız artabilir. Hiç yapmak istemediğiniz bir görevi yerine getirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu aralar sevmediğiniz bir iş yaptığınızı düşünüyorsanız değişmek, farklı yollara ilerlemek isteyeceksiniz. Arkadaşlarınızla yeni fikirler, yeni oluşumlar ortaya çıkaracaksınız. Fakat zamanı değil. Şu an hayata geçiremeseniz de ilerisi için planlarınızı aklınızdan çıkarmayın…

        • 4

          İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Kariyerde değişim ve dönüşüme gideceğiniz bir haftaya giriyorsunuz sevgili İkizler burçları… Haftanın konuları kariyer, mahkeme işleri, yurt dışı ve akademik eğitimler olacak… Yeni haftada özellikle eğitim ile ilgili planlarınız sekteye uğrayabilir. Fakat kendinize yeni yollar çizmeniz, işin peşini bırakmamanız gerekiyor. Örneğin online eğitimlerle kendinizi geliştirebilirsiniz. Kariyerde ise sorumluluklarınız artıyor. İşlerinizde ipleri elinize almanız ve her şeyi seri bir şekilde halletmeniz istenebilir. Aşk ve ilişkilerde ise kendinizi daha iyi ifade edebilecek, hislerinizi partnerinize çok daha iyi bir şekilde geçireceksiniz. Son olarak spora ağırlık verebilirsiniz.

        • 5

          YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Sağlığınız konusunda dikkatli olmanız gereken bir haftaya giriyorsunuz sevgili Yengeçler. Kemik ağrılarınız varsa ihmale getirmeyin. Bir an önce doktora görünün. Bunun yanında zorlanma yaşayacağınız bir konu da para konuları… Şöyle ki eğer nafaka, maaş, kira gelirlerinde aksamalar veya gecikmeler olabilir. Bu nedenle para ile ilgili meselelerde daha sakin ve ölçülü hareket etmelisiniz. Kariyerde ise sorumluluklarınız artacak. Patronlarınıza isyan edebilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde ise denge yakalamak adına sessiz kalacaksınız. Yalnızlar ise eski birlikteliklerinden haberler alabilir.

        • 6

          ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Sevgili Aslan burçları, yeni haftada ilişkiler, anlaşmalar ve ortaklıklarla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sadece ikili ilişkiler değil, birlikte çalıştığınız kişilerle de sorunlar yaşayabilirsiniz. Ancak anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları sizleri değişime itecek ve bitmesi gereken ilişkiler sonlanacak. Bunun yanında ruh haliniz bu aralar aniden değişiyor. Bir anda sinirlerinize hakim olamıyorsunuz ve kariyerde yaşadığınız problemleri başkalarından çıkarma eğiliminiz var. Daha sabırlı ve ölçülü olmanızı öneririm. Çünkü başarılarınızla kariyerde adınızdan söz ettiriyorsunuz.

        • 7

          BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Duygularınızla hareket edeceğiniz bir haftaya giriyorsunuz sevgili Başaklar… Yeni haftada kariyerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Stres altında çalışarak patronlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. İstediğiniz gibi verimli çalışamayabilir, işleri yarım bırakabilirsiniz. Tabii bu durumun geçici olduğunu bilmelisiniz. Bunun yanında günlük işlerinizle alakalı sıkıntılı bir sürece giriyorsunuz. Ev ile alakalı tamir gibi işleriniz varsa koronavirüs nedeniyle yarım kalabilir. İkili ilişkiler ise çok güzel. Zamanınızı partnerinize ayıracak, belki de nişan ve evlilik gibi hayaller kuracaksınız.

        • 8

          TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Yeni haftayla beraber aşk hayatınız, gelecek planlarınızla alakalı bir karar vermeniz gerekiyor sevgili Terazi burçları… Özel hayatınızda sorumluluk almanız gerekecek. Örneğin flörtünüz varsa bir karar verme aşamasına gelebilirsiniz. Karşı taraftan bu konuyla ilgili baskılar gelebilir. Ya da uzun süren bir ilişkiniz varsa, partnerinizden evlilik ile ilgili sinyaller alabilirsiniz. Öte yandan kariyerle alakalı da sorumluluklar artacak. Ancak duygusal kararlar almaya meyillisiniz. Bu nedenle dikkatli olmanız gerekiyor. Sağlığınız ise gayet iyi… Bu aralar yeme ve içmeye özen göstermeseniz de sporla beslenmenizi dengeleyeceksiniz.

        • 9

          AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Sevgili Akrep burçları 30 Mart – 5 Nisan haftasında sert etkilerle yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Aile ve yuva konularında birtakım zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Kendini kapana kısılmış ve agresif hissedebilirsiniz. Uzun süredir evde karantinada kalmanın verdiği sıkıntıyla sinirinizi aile üyelerinden çıkarmamaya dikkat etmeniz gerekiyor. Kariyer hayatınız oldukça yoğun. Evden çalışan bir Akrep’seniz yerinizden bile kalkamayacak ve bu duruma sinirleneceksiniz. Aşk konusunda ise mutluluk verici gelişmeler var. Yalnız Akrepler, geçmişten gelen mesajlarla, telefon görüşmeleriyle meşgul olabilir.

        • 10

          YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Sevgili Yay burçları… Zor zamanlardan geçtiğimiz şu dönemde gündeminizde iletişim konuları, kardeşler, komşular, yakın akrabalar olacak. Ayrıca eğitim, ufak seyahatler, yolculuklarla ilgilin planlarınızda da ertelenme olabilir. Öte yandan 3 Nisan’dan itibaren iletişiminiz kuvvetlenecek. Sorunları çözmek için yapıcı davranacaksınız. Bunun yanında nisan başından itibaren harcamalar, ödemeler, kredi kısaca para ile ilgili meselelere yoğunlaşacaksınız. Bu süreci birikim yaparak, harcamalarınızı kısıtlayarak geçirebilirsiniz. Aşk hayatında da beraberliğinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

        • 11

          OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

          30 Mart haftasında yetenekleriniz, kariyer, para konularıyla ilgili harekete geçeceksiniz sevgili Oğlak burçları. Fakat kolay yoldan değişim yaşanmayabileceğini söyleyebiliriz. Yeni haftadan itibaren mayıs ayına kadar yeni başlangıçlara vakit ayırıyorsunuz. Keyif aldığınız bir konuyu mesleğe dönüştürebilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Ayrıca para kazanmak için kafa yoracaksınız. Bu yol pek de kolay gözükmese de emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Bunun yanında karantina günlerinde özel hayatınız oldukça güzel. Evli ve sevgilisi olanlar partnerleriyle vakit geçirerek kendilerini iyi hissedecek.

        • 12

          KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Araştırma ve keşfetme duygunuzun artacağı bir haftaya giriyorsunuz sevgili Kova burçları… Yaşadığımız bu zor zamanlarda eve kapanmak sizleri yeni hobilere itecek. Kendinize yeni uğraşlar bulacaksınız ve belki de bu hobilerden para kazanmanın yollarını arayacaksınız. Öte yandan bu hafta bir sorumluluk altına girebilirsiniz. İnandıklarınız, fikirleriniz için mücadele edebilirsiniz. Özellikle hafta sonuna doğru biraz zorlanmalar var. Fakat bu durumun geçici olduğunu bilmelisiniz. Aşk hayatınızda tutku hakim fakat yalnızlar için yeni bir ilişkinin zamanı değil.

        • 13

          BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

          30 Mart-5 Nisan haftalık burç yorumuna göre kendinizi biraz depresif hissedebilirsiniz sevgili Balıklar… Yaşadığınız zorlukların üzerini örtme, geçiştirme eğiliminiz var. Ruhsal anlamda yaşadığınız çöküşlerle hiçbir şey yapmak istemeyeceksiniz. Bu ruh hali agresif çıkışlar yapmanıza da sebep olabilecek. Fakat ayağa kalkmalı ve ülkece yaşadığımız bu zor zamanlarda enerjinizi yüksek tutmalısınız. Evde kendinize yeni uğraşlar bulmalısınız. Faydalı işler başarmak ruhunuza iyi gelecek. Zaten nisan ayı aşkta şans verecek sizlere… Yalnızca sabırlı olmanız gerekiyor.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa