Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 22 Mayıs'taki Yeniay burçları nasıl etkileyecek?
        • 1

          Merhaba sevgili Habertürk okurları… Mayıs ayı tüm hızıyla devam ederken geçtiğimiz hafta gerçekleşen Venüs, Satürn ve Jüpiter retrolarının etkileri sürüyor. İkili ilişkilere her zamandan daha fazla dikkat etmemiz gereken bir süreçteyiz. Aşkı ve güzelliği simgeleyen Venüs’ün gerilemesi birlikteliklerde sorunlar doğurabiliyor. Venüs retrosu devam ederken dış görünüşle alakalı değişiklikler de yapılmamalı... Bunun yanında bu hafta 20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçti ve İkizler burçlarının doğum günleri başladı. 22 Mayıs’ta meydana gelen Yeniay ise fırsatlar doğuruyor. İşte 18-24 Mayıs haftalık burç yorumlarıyla ilgili detaylar…

        • 2

          KOÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Güzel etkilerle, fırsatlarla haftayı karşılıyorsunuz sevgili Koç burçları. Yalnızca birtakım olayları fazlasıyla büyütme, abartma eğiliminiz var. Yeni haftada farklı yollardan para kazanmanın peşine düşüyorsunuz fakat tam oldu derken gözden kaçırdığınız yeni meselelerle yüzleşiyorsunuz. Bunun yanında 20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna geçmesi güzel fırsatlar yakalayabileceğinize işaret ediyor. İletişim trafiğinin artmasıyla kariyerde güzel fırsatlar ayağınıza gelebilir. Zaten ardından meydana gelen Yeniay da güzel haberleri müjdeliyor.

        • 3

          BOĞA HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Havaların ısınması ve koronavirüs nedeniyle yaşanan kısıtlanmalar sizleri biraz aşağı çekiyor sevgili Boğa burçları… Plan yapmayı seven, gelecekte ne yapması gerektiğini bilen ve sürprizlerden hoşlanmayan Boğa burçlarını da en çok önlerindeki belirsizlik sıkıyor. Yarım kalan işlerinizi tamamlayamamak, gelecek planlarınızı ertelemek zorunda kalmak can sıksa da yeni haftaya daha iyimser başlıyorsunuz. Öncelikle 20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna geçmesi maddi anlamda sevindirici gelişmelerin yaşanabileceğinin sinyalini veriyor. Ardından meydana gelen Yeniay ise kariyerde güç ve kuvvet veriyor sizlere… Öyle ki iş tekliflerinin de kapısını aralıyor. Yalnızca biraz sabır gerekiyor.

        • 4

          İKİZLER HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Gelelim İkizler burçlarına… Yeni haftada motivasyonunuz ve enerjiniz oldukça yüksek… Ayrıca en sevdiğiniz aylar geldi… Yoğun temponuza rağmen gülümsemeyi ihmal etmiyorsunuz… Elbette Venüs retrosunun 25 Haziran’a kadar devam etmesi ikili ilişkilerde aksama ve yavaşlıklar doğuruyor ancak bu durumun bilincinde olan İkizler burçları süreci daha rahat atlatıyor. Yeni haftada Güneş burcunuza geçti. Doğum günlerini kutlamaya başlayan İkizler burçları daha kesin kararlarla, özgüvenle hareket ediyor. Şansınız, etkileyiciliğiniz, kendinize güveniniz oldukça güzel. 22 Mayıs’taki Yeniay’da ise aklınızdan geçenlere dikkat edin. Çünkü hayalleriniz, istekleriniz gerçekleşebilir.

        • 5

          YENGEÇ HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Sevgili Yengeç burçları, havaların ısınması ve koronavirüs sürecinin devam etmesi biraz karamsarlığa sürüklüyor sizleri… Öte yandan geçtiğiniz hafta başlayan retro hareketleri para konularında hesabınızı iyi yapmanız gerektiğini söylüyor. Aşırı borçlanma, duygusal durumda iniş ve çıkışlar canınızı sıksa da yepyeni bir haftaya uyandık ve bu hafta 20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçti. Eğer sağlıkla ilgili problemleriniz varsa güzel sonuçlarla mutlu olacaksınız. Ya da aile büyüklerinizden birinin sağlığıyla ilgili güzel haberler alma olasılığınız yüksek. 22 Mayıs’ta meydana gelen Yeniay’da ise canlanacaksınız. Sizi mutsuz eden kişi ve durumlardan uzaklaşıp yeni başlangıçlara adım atacaksınız.

        • 6

          ASLAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Sevgili Aslan burçları, güzel bir şeyler söylemeye ya da yapmaya çalışırken yanlış anlaşılma olasılığınız yüksek bu hafta. Çünkü Venüs retrosu 25 Haziran’a kadar devam ediyor ve bu durum gerek ikili ilişkiler gerekse arkadaşlıklarda birtakım problemlerin meydana gelebileceğinin sinyalini veriyor. Retronun bilincinde olup daha ılımlı hareket ederseniz süreci kazasız belasız atlatabilirsiniz. Bu haftanın önemli gökyüzü olayı ise Güneş’in Boğa’dan çıkıp İkizler burcuna geçişi… Bu süreçte yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, sanatsal faaliyetlerde bulunuyorsanız işlerinizi hızlandırabilirsiniz. Çalışma hayatınızda veya özel hayatınızda yarım kalan işlerinizi halletmek için çok iyi bir süreçten geçeceksiniz. Yeniay’da ise çekindiğiniz, sonunun nasıl olacağını öngöremediğiniz projelerinizi gerçekleştirmek için kendinizde güç bulacaksınız.

        • 7

          BAŞAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Sevgili Başak burçları… Geçtiğimiz hafta gerçekleşen ve 25 Haziran’a kadar devam edecek Venüs retrosunda gelecek ile ilgili karamsarlığa kapılabilir, istediğiniz konumda olmadığınızı düşünebilirsiniz. Fakat bu durum tamamen gelip geçici… Yeni haftada Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle karamsarlıktan kurtuluyorsunuz. Kendinize güveniniz artıyor ve gelecekle ilgili olumlu düşünmeye başlıyorsunuz. 22 Mayıs’ta meydana gelen Yeniay’da da planlarınızı gerçekleştirmek için destek göreceksiniz ancak aşk ve ilişkiler hariç. Çünkü 25 Haziran’a kadar tüm burçlar Venüs retrosu nedeniyle aşkta iyi bir konumda değil.

        • 8

          TERAZİ HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Sevgili Terazi burçları… Şansın sizinle olduğu bir haftadasınız. Geçtiğimiz hafta başlayan retrolar ilişkilerde ve para konularında karamsarlığa sürüklemişti sizleri… Ancak 20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle olumlu gelişmeler kapıda. Eğer eğitimle ilgili başvurularınız, akademik konularda beklediğiniz haberler veya yurtdışı işleriniz varsa hızlanacak… Kaydettiğiniz aşamalardan memnun kalacaksınız. Tatil planlarınız koronavirüs nedeniyle iptal olsa da kendinize yeni yollar çizeceksiniz. 22 Mayıs’ta meydana gelen Yeniay’da ise eğer isteklerinizin üzerine giderseniz başarılı olmamanız için hiçbir neden yok.

        • 9

          AKREP HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Kariyerde yoğun bir dönemden ve haftadan geçiyorsunuz sevgili Akrep burçları… Mesai saatlerinin artması ve çalışmalarınızın karşılığını görememek canınızı sıkıyor. Geçtiğimiz hafta meydana gelen gezegen hareketleriyle giderlerin artması, elinize geçen paranın çabucak bitmesi de keyfinizi kaçırıyor. Ancak bu hafta 20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçti. Retrolar sürse de maddi konularda rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Zira Yeniay da maddi konularda size şans getiriyor. Bunun yanında eskiden beri süregelen ağrılarınız varsa sağlığınıza kavuşabilirsiniz.

        • 10

          YAY HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Güzel haberlerle mutluluğunuzun arttığı bir haftadasınız sevgili Yay burçları… Emek verdiğiniz, çalıştığınız, didindiğiniz fakat karşılığını fazlasıyla aldığınız günler kapıda. Elbette Venüs retrosu nedeniyle ikili ilişkilerde, evliliklerde ufak tefek sorunlar, tartışmalar yaşanabilir. Ancak inadı bırakıp adım atarsanız sorunların üstesinden geleceksiniz. Haftanın önemli olayı ise 20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna geçişi... Yeniay’da ilişkilerle ilgili daha şanslı bir döneme giriyorsunuz. Yalnızlar ise yeni başlangıçlar yaşayabilir ancak Venüs retrosunun da bir yandan devam ettiğini unutmamalısınız.

        • 11

          OĞLAK HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Sevgili Oğlak burçları, bu aralar harcamalarınızı, giderlerinizi daha ince hesaplarla kontrol etmeye başladınız. Sosyal izolasyon nedeniyle çoğumuzun evde kaldığı bu süreçte giderlerinizin artmasına canınız sıkılıyor. Bir yandan da yaşanana belirsizlik olumsuz bir ruh haline girmenize sebep oluyor. Ancak negatif düşüncelerinizi bu hafta rafa kaldırıyorsunuz. 20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna geçmesi iş hayatınızı canlandırıyor. Bir süredir beklemede olan Oğlak burçları yeni haftada şahlanıyor. Zira Yeniay’da da başarılarınızı başkalarına kanıtlıyorsunuz. Ancak ilişkilere dikkat etmenizde fayda var. Venüs retrosu devam ederken anlamsız tartışmalar yaşanabilir

        • 12

          KOVA HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Kendinizi nadasa bıraktığınız, her şeyi oluruna bıraktığınız bir haftadasınız sevgili Kova burçları… İş hayatınızda yaşadığınız yoğunluklar patronlarınızla aranızda tartışma çıkarabilir. Daha ılımlı hareket eder ve bu sürecin geçici olduğunu kabul ederseniz güzel bir hafta sizleri bekliyor. 20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçti. Bu süreçte yarım kalan işlerinizi tamamlıyor ve koronavirüs nedeniyle ertelediğiniz konuların üzerine düşüyorsunuz. Eğitim ve kariyerde şansınız oldukça açık. İkili ilişkilerde ise durağan bir dönemdesiniz. Çünkü 25 Haziran’a kadar Venüs İkizler burcunda geriliyor.

        • 13

          BALIK HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Sevgili Balıklar geçtiğimiz hafta yaşanan retrolar maddi konularda çıkılması zor yollara soktu sizleri… Giderlerinizin artışı karşısında bir şey yapamıyorsunuz. Ancak bu durum 20 Mayıs ile beraber düzelmeye başlıyor. Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle para konularında rahatlıyorsunuz. Gayrimenkul işleriniz, alımlar satımlar hızlanıyor. Kazançlarınız artıyor. Kariyerde işler yavaş yavaş rayına girmeye başladı. 22 Mayıs’taki Yeniay’da ise hayatınızla ilgili birtakım değişiklikler yapabilir, büyük kararlar alabilirsiniz.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa